Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar Maria Farida Liuk Lentuk Badannya Di Gym

on 23 April 2013


Pelakon dan model yang kini menjangkau 40-an, Maria Farida rupa-rupanya sangat berdisplin dalam hal penjagaan kesihatan dan sentiasa ke gimnasium (gym) untuk mendapatkan bentuk badan ideal. Patotlah beliau tetap maintain langsing dan bergetah!

Selain itu, dia juga gemar melakukan pelbagai aktiviti outdoor seperti menyelam skuba dan berjogging bagi mengekalkan stamina yang tinggi.



 
Ranking: 5

{ 2 ong gedek gedek... read them below or add one }

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/


29 April 2013 12:37
Hana said...

Minta maaflah tapi sy perasan blog ni suka post tentang artis. Berdosalah post gambar artis islam atau bukan islam yang dedah aurat. Dah tu, ambil tahu tentang artis pun dikira membuang masa kerana melakukan perkara yg sia sia. Contohnya macam post ni la, apa kejadah kita nak ambil tahu pasal si maria ni ke gym, dah lah tak tutup aurat. Misti ada yg terasa dgn teguran sy ni especially golongan yg suka hiburan dan islam hadhari la sangat, sy nak sedarkan awk semua saja yg myokong blog hiburan. Dah akhir zaman ni wei, byk byk la kejar akhirat.


13 May 2013 17:57
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved