Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Selamat Hari Raya

on 29 August 2011

Assalamualaikum..

Selamat pagi semua. Esok dah nak raya kan, so kami di sini ingin mengambil kesempatan ini ingin mengucapkan selamat hari raya kepada semua pembaca.


Kami ingin memohon maaf jika terdapat entri-entri kami (walaupun tak banyak) yang menyinggung perasaan kamu semua. Bagi semua follower (walaupun tak seberapa) jika ada yang kami tak follow kamu dan nak kami follow semula, sila tinggalkan link.

Semoga raya kali ini memberi seribu erti yang penuh bermakna untuk kamu semua dan semoga amalan kita semua di bulan ramadhan yang akan berlalu ini akan diterima Allah SWT. Harap kita berkesempatan bertemu di Ramadhan akan datang.

Berhati-hati di jalan raya (rasanya ramai yang sudah sampai di kampung). Btw, kami sudahpun selamat sampai di kampung walaupun masing-masing berada di tempat yang lain (rindunye kat dye).

Berhati-hati  jugak dengan juadah raya. Jangan bedal apa yang ada di depan mata. Makan sikit-sikit je. Rasa sekali makanan sudah memadai. Nak pergi banyak rumah kan? Jangan complain berat naik pula ye~

Owh, yea. Jemput-jemput lah datang ke rumah. Nanti boleh dapat ini. hehe

muah2..
Ranking: 5

{ 4 ong gedek gedek... read them below or add one }

noornazuha said...

salam lebaran jugak dari akak..salam perkenalan buat tuan blog nih....semoga kekal hendaknya..Amin


4 September 2011 at 22:09
dhiera said...

salam lebaran~
saya hanya nak komen. entri ini plagiat dari blog saya bukan?


5 September 2011 at 15:50
mirakim said...

ahaha...tercopy la


5 September 2011 at 20:03
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved