Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Saya Budak Baru Belajar

on 2 September 2011

Assalamualaikum..

Merujuk pada title entry ni, sebenarnya aku ni baru je re-design blog ni. Aku rase design blog lama agak hodoh dan cannot go. ahaha. So, aku telah mengambil keputusan buat semula walaupun aku ni dalam proses belajar design blog. bak kata orang, budak baru nak up. hehehe

Itu je kot aku membebel untuk entry kali ni. Sebenarnya aku ni kejar masa, kejap lagi nak kembali Seremban (my hometown). wish me have a save trip k.

Bye!!!
Ranking: 5

{ 7 ong gedek gedek... read them below or add one }

cik sakdi said...

cantik cantik.. ala2 kain perca gitu. tulisan pon besar senang bace. smoge selamat smpai ke seremban ye.


4 September 2011 at 21:18
Nur Hamizzah said...

nice one.. have a safe journey.


4 September 2011 at 21:40
Imperfect.Blogspot.Com said...

dah dollow tu- sis eiyan azian here.. eheh


4 September 2011 at 21:58
Miela Tahril said...

selamat menjalankan tugas :)


4 September 2011 at 22:19
budakijaupendek said...

takpe.
slow2 belajar.
semua mula dri bawah jugak =)


4 September 2011 at 22:48
Ayu said...

baru belajar pun dah mcm pro dah..syabas2...simple but nice..like it..
salam ramadhan dr ayu..ayu follow


4 September 2011 at 23:51
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved