Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Aaron Aziz Kini Sah Penduduk Tetap Malaysia

on 12 April 2012

Permohonan Bintang Paling Popular Berita Harian ABPBH 2011, Aaron Mustapha Bin Aziz atau lebih dikenali dengan nama Aaron Aziz untuk menjadi penduduk tetap Malaysia sudahpun diluluskan. Status permohonan penduduk tetap Malaysia Aaron Aziz sudahpun diluluskan dan Aaron Aziz diterima sebagai penduduk tetap Malaysia.

“Sebenarnya dah diluluskan cuma tunggu untuk diambil”, ujar Aaron Aziz ringkas apabila ditanyakan status permohonan untuk menjadi penduduk tetap Malaysia.

Sebelum ini, Timbalan Presiden Persatuan Seniman, Zed Zaidi menimbulkan kontroversi apabila mempersoalkan pengiktirafan artis luar yang memenangi Anugerah di Malaysia dan lebih bangga jika artis Malaysia yang berjaya menggenggam anugerah di Industri Seni Malaysia. Aaron Aziz kini menunggu masa yang sesuai untuk mengambil kad MyPR, kad pengenalan untuk permastautin tetap atau penduduk tetap di Malaysia.


SUMBER
Ranking: 5

{ 3 ong gedek gedek... read them below or add one }

yusuflaili(Goku) said...

salam;
Mudahnya orang asing untuk memohon mykad malaysia...sedangkan masih ramai rakyat malaysia yang dah beratus keturunan duduk dimalaysia masih belum ada mykad terutamanya dipendalaman Sabah dan Sarawak,bukan main payah diorang nak buat maykad banyak karenahnya..


12 April 2012 at 10:13
hyz said...

cepat pulak dia dapat warganegara... baguslah....... berus sikit molot zz tu


12 April 2012 at 10:47
Anonymous said...

Zed Zaidi, sila komen.. Amik sebijik atas muke hang


13 April 2012 at 11:41
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved