Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gempar!!! Nak Bogel Punya Pasal Gadis Ni Sanggup Keluar Dari Islam

on 13 April 2012

Seorang pelakon berketurunan Turki, Sila Sahin yang beraksi dalam keadaan bogel untuk dua belas muka surat majalah Playboy Jerman edisi Mei mengaku dia bukan beragama Islam, lapor sebuah akhbar semalam.

Sila membuat pengakuan itu selepas banyak pihak menganggap dia merupakan gadis Muslim Turki yang pertama berbogel untuk majalah Playboy.

"Ibu bapa saya adalah penduduk Turki dan saya dibesarkan dalam komuniti Islam tetapi saya bukan beragama Islam. Orang ramai membuat andaian bahawa saya beragama Islam.

"Saya tidak faham kenapa masyarakat menggunakan soal agama untuk menentang keputusan saya bergambar dalam majalah Playboy," kata anak tunggal berusia 25 tahun itu.
Aktres itu yang membintangi drama telenovela Jerman, Good Times, Bad Times menjelaskan, bapanya tidak menganuti sebarang agama manakala ibunya seorang wanita Islam yang bertukar kepada agama Kristian.

"Saya sentiasa dipesan supaya tidak keluar rumah, tidak boleh memiliki rakan lelaki, tidak perlu kelihatan menarik dan dilarang mengadakan hubungan seks sebelum berkahwin." jelas Sila kepada akhbar News of the World semalam.

Dia mencetuskan kontroversi apabila bercinta dengan dengan pelakon popular Jerman, Jörn Schlönvoigt, 24, selepas berpisah dengan teman lelakinya yang beragama Islam pada tahun lalu.

Sila yang menjadi wanita berketurunan Turki pertama yang berbogel untuk penerbitan majalah terkenal itu menerima pelbagai ugutan termasuk diberi gelaran pelacur dan wanita murahan Barat menerusi Internet daripada golongan fanatik Islam kerana dia disangka seorang Muslim.

Bosan dengan kawalan kebebasan ibu bapanya, Sila menerima tawaran Playboy yang meminta dia menjalani penggambaran fotografi bogel di Sri Lanka pada Mac lalu.

"Selepas bertahun-tahun mengikuti apa yang disuruh kepada saya, ia (bergambar bogel) merupakan satu bentuk kebebasan," kata Sila.

Namun, tindakannya berbogel itu menyebabkan saudara-mara Islamnya mendakwa ibu Sila tidak membesarkannya dengan menggunakan pendekatan yang betul. Ibunya itu juga enggan berbual dengan Sila ekoran penyiaran gambar bogel tersebut.
 
 

SUMBER
Ranking: 5

{ 8 ong gedek gedek... read them below or add one }

The Fakhirin said...

bodoh punya pompuan


13 April 2012 at 20:58
Aisyah Ahmad said...

dah mak dia yang elok2 masuk Islam masuk agama lain.tak tau salah siapa.hehehe


13 April 2012 at 21:56
budakserius™ said...

Harap dia kembali ke pangkal jalan.


14 April 2012 at 07:11
CLickMe said...

Jangan pula dier menyesal kemudian hari kerana mempermainkan agama...

Buat malu keturunan jer bergambar
dalam majalah Playboy...


14 April 2012 at 08:09
Unknown said...

memalukan, bongkak plak tuh..


14 April 2012 at 08:49
Punk said...

bodoh punya pompuan hidup nie bukan lama kita bukan boleh hidup seribu tahun pun tetapi bila mati kene tunggu kat padang mashar 1000 tahun rugi siot pastu comfern dia nie masuk neraka jahanam ............


25 April 2012 at 15:17
Damn Nations said...

nice pose bakal penghuni neraka! (klu x bertaubat la minah ni)


7 November 2012 at 19:24
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved