Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

(Gambar) Wang Jia Yun, Gadis Yang Secomel Patung

on 27 March 2012

Nama sebenar wanita ini Wang Jia Yun, menetap di Shenzen, China. Chia-Yun telah menjadi perhatian utama di Korea Selatan dengan kedudukan carian teratas, kerana dia telah meletakkan gambar-gambar yang indah di blog nya, dan ia digambarkan sebagai “boneka impian” bagi kaum lelaki.

Setelah gambar-gambar Wang Jiayun tersebar di internet, namanya menjadi sebutan ramai bahkan namanya mendahului pencarian teratas di pelbagai portal web utama Korea pada tarikh 16 dan 17 februari 2011. Pada pada tarikh 17, jumlah kunjungan ke blog Wang Jiayun sudah menjangkau 3.5 juta.

Sebahagian besar gambarnya tersebar liar melalui Internet di mana ia mencapai forum dan laman web dengan peringkat teratas / tertinggi di seluruh China, Taiwan dan Hong Kong khususnya di Korea dan dia terus di gelar sebagai boneka live action blow-up.

Dengan mata bulat besar, wajah oval yang tajam, dagu runcing, tubuh seksi dan ramping kurus kaki panjang, kulit putih bersih mengingatkan saya pada tokoh Yuna di Final Fantasy watak permainan yang diminati setiap lelaki.


ingin lihat patung seks, klik sini
ingin lihat costume party bertemakan patung-patung, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 3 ong gedek gedek... read them below or add one }

cik kiwi's said...

dia ni fake la sayang. heboh da kate pasal dia photoshop gambar dia sendiri.. huhu.


27 March 2012 at 01:03
afzalsukasuki said...

tapi kalau betul..mmg comel la :)


27 March 2012 at 08:36
aswadz said...

gmbr yg last tu sebijik mcm patung.


27 March 2012 at 20:14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved