Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Kejam!!! Tradisi Kanibal Di China

on 23 August 2012

Setiap tahun menjelang suatu perayaan di sebuah kampung terpencil di negara China, mereka akan melakukan pesta pemotongan daging manusia secara besar-besaran. Bagi mereka, DAGING merupakan makanan mewah yang sukar diperolehi sehinggakan mereka hanya boleh memakannya setahun sekali sahaja iaitu pada hari perayaan tersebut.

Kampung terpencil ini berada di negara China. Walaupun agak terpencil, Setiap pelancong yang ingin ke salah satu tempat pelancongan di China harus melalui kampung tersebut. Biasanya pelancong berseorangan dalam perjalanan akan menumpang tidur di rumah penduduk kampung ini.

Jika pelancong tersebut adalah wanita, mereka akan ditangkap kemudiannya diikat lalu dilarang dari keluar rumah. Wanita tersebut akan disediakan tempat tidur serta makanan. Jika wanita tersebut masih dara, penduduk kampung akan berasa lebih beruntung kerana dikatakan alat sulit wanita tersebut lebih wangi berbanding yang telah kehilangannya.

Ketika menjelang perayaan, wanita yang malang tersebut akan dikorbankan. Badannya akan dibersihkan terlebih dahulu kemudiannya dicabut seluruh bulu di badan. Badan wanita tersebut juga turut ditelanjangkan serta dikerat.

Adat di kampung ini juga tidak membenarkan mana-mana lelaki dari kampung ini berkahwin dengan wanita dari luar kampung tersebut. Wanita luar hanya dianggap makanan untuk mereka.

Wanita malang dalam gambar ini berusia 20-an. Dia dikatakan bekas artis di bandar namun sudah lebih setengah tahun tiada pekerjaan. Dia mengambil keputusan untuk bercuti buat sementara waktu dan secara tidak sengaja turut menjadi korban.

 
 
 

Ranking: 5

{ 9 ong gedek gedek... read them below or add one }

Nour Adieb said...

Huh,kejam sungguh!


23 August 2012 at 03:05
Unknown said...

adeh! fikiran masih fikir yg diorang ni spesies bukan manusia.


23 August 2012 at 08:35
Unknown said...

pernah tgk pic nie dulu....
org mkn orang giler....!!!!


23 August 2012 at 10:33
Unknown said...

wahhhh...ngeriii


23 August 2012 at 17:24
Unknown said...

masih wujud lagi org mcm nie?
huh..


24 August 2012 at 10:12
MeMohamad said...

Gambar expose je ni not reality......


24 August 2012 at 16:02
aswadz said...

wujud lg ek kanibalisme ni?


25 August 2012 at 20:36
Amy said...

wht a nice fake pic! Good job man!


21 April 2013 at 21:13
Amy said...

wht a nice fake pic! Good job!!


21 April 2013 at 21:14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved