Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Apa Ada Dengan 1000

on 8 November 2011

Assalamualaikum... setelah lebih kurang tiga bulan berblogging, arini blog miera telah mencapai 1000 followers. terima kasihla kepada mereka yang follow n support miera dalam arena ni. tanpa korang, sapala miera ni kan.sayang korang sangat2<==cam ayat menang anugerah je kan.. ahaha. 0k2, jum kite tengok sapa follower miera ke-1000 ni. cekidaut...


wah, pelakon korea yang follow ko miera, kelas ko nyah!!!<==guraw jela. 0k2, follower bertuah ni orang malaysia jugak tapi kipas susah mati k-pop. abis blog dye dipenuhi dengan entri mengenai k-pop. lagu tema pun k-pop. terasa seperti berada di korea klu korang masuk blog ni. kelas ko nyah!!!

btw, korang nak pegi korea ataupun minat k-pop, sile terjah blog ni. lupa nak gtaw cara terjah pulak, korang kena klik kat pic mamat hencem tapi blur kat atas ni. peace yaw tuan umah!!!

p/s: terjah blog ni cik buaya jugak sebab dia nak sangat miera publish entry ni cepat2. gget buaya!!!
Ranking: 5

{ 24 ong gedek gedek... read them below or add one }

Azura @ cik buaya said...

wahhhhhhhhhhhh :D sy pon ade skali dlm ini entri hehe alo.. kurang 1 je sy 1001 :P hehehe :)


8 November 2011 at 09:51
Pondok Usang said...

tu dah 1001 malam..


8 November 2011 at 10:40
Fieco said...

waa.. da 1000 da.. congrats. ;)


8 November 2011 at 11:56
MyKhalish said...

wahh congratss... dah 1000...


8 November 2011 at 12:31
sis92 said...

wah congrate :)


8 November 2011 at 12:50
Sha said...

Dah seribu dah... :) sy blm g blela kn ee


8 November 2011 at 12:51
a r i l said...

untung la 1000..kuh3.


8 November 2011 at 13:18
Eyda Dania said...

wow...tahniah...hehehe..


8 November 2011 at 14:21
khairul said...

wow congrats dear !


8 November 2011 at 15:38
~Nana BamBam~ said...

waaa...dh 1000 tuh..tahniah yer..


8 November 2011 at 15:55
hoyahadis said...

tahniah..(^_^) dasyat tu..3 bln je..

salam kenal..
hoyahadis


8 November 2011 at 16:15
EmpayarUtama said...

tahniah seribu follower. larat tak nak buat kunjungan balas?


8 November 2011 at 18:52
♛RaRa♛ said...

waahh cong sis ^-^


8 November 2011 at 19:09
EyA edamanhatiku said...

wawa tahniah ekk..eya jauh berbatu lg baru bole dpat seribu..uhuk sob2


8 November 2011 at 20:02
Ungu Violet said...

dh ramai peminat dah..:)


8 November 2011 at 20:37
ctk said...

giler ..rmaiiiiiiiiiiiiiiii! tahniah mokcik..hahaha


8 November 2011 at 22:05
ninazahar said...

tahniah miera, sis nie baru 2 minggu merasmikan blog yg x sbrp. masih byk perlu dipelajari lg nie


8 November 2011 at 23:44
husna said...

wahh, Taniah...
sy ni masih baru..bnyak yg perlu dpljari..nak capai ribu2 ni cm xnmapak je...
jemput la kunjung at ruangan sy yg xseberapa tu...


9 November 2011 at 09:21
Hanif said...

Wahhh!!! tahniah...
ini mesti rajin blogwalking!!!
Blogwalking amat penting...mesti dalam 6 bulan boleh dapat pagerank dan yang pasti alexa mesti naik..

Aku setahun baru 332..heheheheh


9 November 2011 at 19:06
Hanif said...

Pagerank ini adalah level yang diberi oleh pak google sesebuah blog yang prestasi baik. Bermula no 1- 10. Biasanya blogger malaysia PR 1- 5 ajer..

Blog you kan dah dapat PR1..tahniah. Sebab bulan ni google updated PR...
Aleaxa u 409,000 lagi baik dari aku..

Sebab rajin blogwalking..tak macam aku..huhuhu..
Tgk ..dah panjang lebar aku mengomen..heheheheh.
Tahniah PR 1.....
Terbukti blogwalking dengan bukti follwer 1000..membuahkan hasil lumayan ...


10 November 2011 at 00:33
Nur Athirah.. :) said...

pergghhh.. sy tak cmpai 10 lagi.. hee.. follow me ok? http://secretabc93.blogspot.com


10 November 2011 at 22:32
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved