Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Jual Anak

on 3 November 2011

UNTUK PARA IBU YANG SEBOK PASAL HARGA HANTARAN ANAK DYE. HAH, BACA NIH:

Mak Cik :Anak makcik belajar tinggi kat oversea dulu. makcik taknak letak harga. tapi biarlah berpatutan. selalunye yang belajar tinggi dalam lingkungan 10ribu. tapi inilah satu-satunya anak perempuan makcik. harap faham-fahamlah ye

Mat : Saya paham maksud makcik. tapi saya harap makcik pun pahamlah ye. kalau terlampau tinggi, terpaksa ditangguhkan nanti. biarlah dicepatkan, biar jauh dari maksiat

Mak Cik : Kalau kamu tak mampu, anak makcik ni bukan tak laku. ada berderet lagi yang tengah tunggu. kalau harga rendah, nanti apa pulak orang cakap

Mat : Kalau makcik nak jual anak makcik macam jual kereta, kita buat macam ni. sekarang jugak saya bayar DOWNPAYMENT 2k. saya bawak balik anak makcik, malam ni saya TEST DRIVE dulu semua.. kalau barang dalam semua bagus, jangan cakap 10ribu.. 12ribu pun saya berani letak. tapi kalau dah LEMAU, ENJIN pon tak bagus.. tuihh!!.. anak makcik sekali dengan deposit tu makcik boleh simpan!
HAHAHAHA ..!! *coooool* :)
Ranking: 5

{ 15 ong gedek gedek... read them below or add one }

Norlida Ramli said...

haha..terbaiklah ayat laki tu..hehe


3 November 2011 at 18:09
khairul said...

bukan nk mengata ..kekadang x dak SRP pon lebih mahal dr yg ada degree !


3 November 2011 at 18:09
nama aku SHAR said...

letak hantaran tinggi2 pon nak buat ape?? kawen bukan nak dapat duit.. nak mintak keberkhatan tuhan.. silap dek haribulan jadi anak dara tua sebab tak da orang sanggup nak tanggung duit hantaran ja... haishhh... -.-"
hehe.. entry ko kelas jah...


3 November 2011 at 18:14
MaYa MustWany said...

hantar riban2 pun,nanti awal perkahwinan da duit da paras nazak.macam kes terdekat,laki tuh keje biasa jew,tunangnya la spm biasa n tak keje..tapi hantaran 10ribu.yang kelakar disebabkan ego parents lelaki tak nak berunding,terima bulat2 10ribu.yang susah saper?


3 November 2011 at 20:01
Fabulous Me said...

Naaaaaaaaaaaaaaak!


3 November 2011 at 21:14
Edina Kasyah said...

kan dah kena makcik tuh..kahkah


3 November 2011 at 23:12
Panggil Aku Han said...

hahah..terbaik la..

lama tak singgah sini..
sory han agak bz..
cantik blog ^_^


3 November 2011 at 23:34
Yatt S. said...

Woah!!! betul punya direct dia sound. ambik sedas. haha :)


3 November 2011 at 23:59
a r i l said...

haha..direct je..tu la ingt sng2 je letak harga.


4 November 2011 at 02:17
Lily said...

terbaik punya ayat~


4 November 2011 at 05:10
ibnuismaini said...

gilos berani ah dia jwb cmtu.

lagi gilos kalau makcik tu reply

makcik: ok, awk test drive dulu tgk cmne... tak yah downpayment pn takpe. kalau ok, baru kita citer..


4 November 2011 at 10:56
♛RaRa♛ said...

haha saboo jeh la mak cik oii,kan dah kena balikkk ;p


4 November 2011 at 13:00
BeaN MorENo said...

saya ada anak kucing nak jual hehe


4 November 2011 at 17:20
ctk said...

jatuh cinta sama anak2 ituuuuuuuuuuuuuu..waaaaaaaaaaaaaaa..kucennnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!


8 November 2011 at 22:08
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved