Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Just Wanna To Say Hi!!!

on 24 November 2011

Assalamualaikum... rasenya da lama miera tak online blog ni, ini sume gara-gara line broadband yang sudah limit + bz melayan kerenah makcik + demam. btw, miera masih demam lagi ni tapi baru je sentap ABC beberapa minit sebelum entry ini ditulis. :p

ok2, merujuk tajuk di atas ==> miera nak say HI!!! kepada sume blogger yang sudah ataupun belum kenal miera. 
Peace Everyone!!!
Ranking: 5

{ 14 ong gedek gedek... read them below or add one }

Mohd Firdaus said...

ooo..demam..mkn la ubat..xyah gna broadband..guna stremyx..hhehe


24 November 2011 at 17:29
Hanif said...

ubat demam...broadband dan blog..hehhehe


24 November 2011 at 18:42
Sha said...

siannyeee dye ...mkn2 ubt..


24 November 2011 at 19:11
Miss Purple Ungu said...

demam2 pun sempat lg mira tibai abc ye
jgn lupa mkn ubat taw :)


24 November 2011 at 19:25
AwieKashi said...

semoga sihat k... =)


24 November 2011 at 21:22
mielajasmin said...

mkn ubt yer !! hehe :)


24 November 2011 at 21:58
Eyda Dania said...

semoga sihat tw...aip2..xshat..da mam ABC...truk btul die ni..hehe..


24 November 2011 at 23:21
afzalsukasuki said...

menunggu kembalinya geng untuk mnyengal :)


25 November 2011 at 00:10
wachak said...

assalam miera

Ingatkan gi mana. senyap jer. kes limit rupanya :D


25 November 2011 at 08:01
♥Aien Najwa♥ said...

domam rupo nyer eykau yerk..patotla dah lame tak nampak..=) makan ler ubat, watper makan ABC..aiyak ! okeyla..Haaaaaaiiii, walaupun dah kenal u lame..hehehe..


25 November 2011 at 12:06
khairul said...

byk kan berehat..skunk ni musim demam


25 November 2011 at 14:48
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved