Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Kena Paksa Jawab Soalan

on 11 November 2011

Assalamualaikum... arini miera nak jawab soalan dari cik kiwi. da berabad soalan ni wujud sebenarnye, tapi  baru sekarang miera nak jawab. itupun dia yang paksa<==apa teruk sangat miera ni kan..huhu

ok2, ni jawapannya ye cik kiwi...lalala

1. udahla..tengok kat blog pun korang da tau, betul tak??
2. lebih kurang dua bulan sebelum buat blog ni. sapa taw jawab ye..lalala
3. nak kasi biasiswa kawen ke? ahaha
4. tak kisah.
5. wekk2.. gget kang.
6. tak boleh bgtaw, nty ade je yang skodeng kitorang. ahaha
7.kenal rapat sangat tapi di blog jela. ehehe
8. cik kiwi nuffnang kot..lalala
9. no kumen..
10. miera taknak jawab, tanya sis92
11. belanja miera kfc boleh tak?? ehehe


p/s: demikian sudah, jawapan kepada soalan spm dari cik kiwi. tapi sorry la ye miera tak continous aktiviti mengetag2 ni. btw, miera akan ganti dengan segmen yang akan dibuat dengan seorang lagi blogger yang sedang meningkat naek. siapa itu??? korang tunggu je. dan yang paling penting, korang mesti join taw. harap sangat support dari korang. lalala
Ranking: 5

{ 8 ong gedek gedek... read them below or add one }

.: iEyLa :. said...

cik kiwi???
huhu...my junior.. ;)


11 November 2011 at 09:50
ILA HonEyBuNNy said...

belanja ila KFC jugak...ehhehehhe...nyum3....

salam ziarah...


11 November 2011 at 12:03
sis92 said...

terjahhhhhh



alo mana soalannya dong
siap mention nama saya hehe

ok nk g terjah cik kiwi
:D


11 November 2011 at 12:49
cik kiwi's said...

hahahaha!!. mighaaaaaaa!! kurenggg kate den pakse..:P


11 November 2011 at 21:08
♛RaRa♛ said...

saya nak kfc :(( hihi*pulok daahh


11 November 2011 at 22:34
syahirooAhmad said...

hahha pic tu saya membayangkan cik mira sedang menjawab soalan2 yang diberi. tekun betul...


11 November 2011 at 23:12
NEPH said...

cik kiwi tu.....dia tu pandai ajar math....huhu.


12 November 2011 at 02:18
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved