Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Akibat Telur Rebus

on 23 December 2011

Aku baru kawin & duduk dgn bini aku bdua. Aku ni ada tabiat suke mkn telo rebus. x tau la nape, sedap agaknye. Sejak aku kawin tabiat tu kurang sket sbb bini aku msak sedap2 tp dh lame gak la aku x pekena telo rbus ni.

So, citernya bulan lps balik dr keje, kete aku rosak, aku cal bini aku n ckp aku balik lmbt sbb kena menapak. Sbb lapar... sgt otw tu, aku singg...ah kedai mkn.. ada telo rebus! apelagi. , aku mkn nasi dgn telo rebus lah n order lg wat ratah. Sbelum balik aku bgkus lak, wat mkn smbil bjalan balik. kenyang yg amat, mklumla bls dendam sbb lama xmkn.

Buke je pintu rmh, bini aku ckp "abg, ada 'surprise'.." smbil sengih2 dia tutup mata aku n ikat ngn kain hitam n pimpin aku ke meja makan. Aku pn duduk, dia siap pesan jgn try2 nk buka ikatan. Aku nk gi toilet sbb perut start buat hal, tp mls nk spoilkan 'surprise' bini. Aku pn tahan je le dulu..

Tetiba fon bini aku berbunyi, dia angkat n gi jauh dr meja. Aku agakla, smp ke dapor dia pegi. Peluang ni, aku pn kentut sbb dh dr td aku tahan.. bau bleh tahan sbb mkn byk telo..ok, lg skali.. aku pn angkt sbelah punggung dan lps lg satu das! PRUTT! bau mmg xhingat, aku pn x tahan.. lama plak bini aku ni, aku x sbr nk tau surprise dia. Aku rase nk kentut lg.. aku bangun, tonggeng dan PROTT!!.. fuhh lega. bau mcm bangkai.. dekat 2,3minit bru bau hilang..

Pstu bini aku dtg & mtk mf sbb lmbt, dia pn jerit 'SURPRISE!! HAPPY BIRTHDAY ABG!!' Lupa pulak arini b'day aku, dia suh aku buka kain pnutup mata, aku buka.. mulut aku terus melopong..

ALAMAK!!! aku tgk merah padam muke bpk n mak mertua aku, adik2 ipar aku, duduk keliling meja mkn. Bos n jiran sblah rmh aku pn ade?! Aku nk cover malu, aku la tanya bpk mertua aku, 'dah lama ke pak smpai?' Slumber je bpk mertua aku jwb '"dah lama, sbelum kentut pertama lagi..
 p/s: jum boikot telur rebus..ahaha
Ranking: 5

{ 29 ong gedek gedek... read them below or add one }

syamy said...

terbaekk la ! haha


23 December 2011 at 17:05
yuyune said...

HAHA. lawak. mcm mcm. maluuu uhh :)


23 December 2011 at 17:23
LidiaSuraya said...

hahhahahah lawak laaaaa cam naga plak berapi2...


23 December 2011 at 17:32
Cik tikah said...

hahaha.. lawak giler!


23 December 2011 at 17:58
Dalila Hamid said...

lawak.... macam2 hal!


23 December 2011 at 18:39
diana said...

ekekekek/...
memalukan..:p


23 December 2011 at 18:58
Cik Orkid said...

penah baca. tapi nak gelak lagi boleh? hahahaha


23 December 2011 at 20:55
Cik Nurul said...

haha penah baca, lawak! kesian... malu kot... ish3


23 December 2011 at 21:40
Khairil said...

busuk betul perangai dia...sama busuk dengan bau kentut dia..haha


23 December 2011 at 22:05
Cik Azizah said...

hahaha kelakar giler wei,...sabar jelah..memang malu nak mampus tu...hahaha


23 December 2011 at 22:09
budak biru yang baik said...

suke gile bace entry nie..=3


23 December 2011 at 22:31
ehaminnie said...

lawaknya! kekeke seyes rasa nak golek2 je atas lantai... hihihi


23 December 2011 at 22:54
naiemah_ramli said...

hahahahaha...nsb baik tak pngsan bpk mertua...hihihihi...mna la nk letak muka wei...hihi


23 December 2011 at 23:07
SHAHIDA SHIDA said...

hahaha...
walaupun tak nampak yang dia kentut tapi dapat dibayangkan camana perasaan dia...
malu siot hahaha...


23 December 2011 at 23:49
EmpayarUtama said...

kalu citer betul ni, camana nak ngadap sampai mati aaaa?


24 December 2011 at 00:27
Lady Emilya said...

ahaha lawaknya!
kisah benar ke ni?
alamak malunya ;]


24 December 2011 at 01:33
~Nana BamBam~ said...

Salam Mira :)

errr..nana




nana




nana rasa nak gelak



hahahahaha :P


ok ok..dah...


lawak giler kot.. :P


24 December 2011 at 02:05
Miss Purple Ungu said...

mmg lawak hahaha
mana la nak letak muka kalau jadi camtu :)


24 December 2011 at 06:40
che mid said...

ha ha syian dia.. kalau lah masa boleh direwind .....


24 December 2011 at 08:29
misyamissyou said...

haha seb baik xsuke makan telur sngt..


24 December 2011 at 11:54
iema said...

gila lawak .. terbaekk :)


24 December 2011 at 13:12
Zaki Muhammad said...

yucks!
ini kejadian benar atau rekaan
saya harap ini hanyalah rekaan :)


24 December 2011 at 14:50
CIK BULLET TRAIN said...

hahahaha .. xleyh tahan gelak ..


24 December 2011 at 21:36
zareliqa afiqa said...

hahaha~ malu gler! pastu mesti dia sorok muka bawah karpet.hehe


25 December 2011 at 16:14
hudahassan said...

haha . siyes lawak . tembam pon mcm tak terpk ade org lain time dye kentut tuh . hahah . nak share kat FB please !!!


25 December 2011 at 22:29
Anis Solihin said...

Hahahah, kelakar looo


27 December 2011 at 16:46
eLLa n aLia said...

ahahahahahahaa! kantoi...


31 December 2011 at 20:32
Anonymous said...

walaupun dah banyak kali bace cerita nie kat blog2 yang lain, cerita nie tak habis2 buat perot aku nak pecah ketawe................


25 July 2012 at 15:43
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved