Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

My Internet Earning

on 29 December 2011

Assalamualaikum...arini miera nak post entri mengenai nuffnang lagi. straight to the point, miera baru saja cashout duit dari nuffnang dua ari lepas <-- saje je nak post arini. tak banyak macam korang punya pun. korang tengok la ye gmba di bawah ini.


p/s: terima kasih kepada mereka yang sudi menjengah iklan nuffnang miera ye. keep suppoting me ya! muah2
Ranking: 5

{ 25 ong gedek gedek... read them below or add one }

ChaCha said...

tahniah! hehe..ok open table ye :p


29 December 2011 at 15:24
♥AienNajwa♥ said...

belanje cepat !!!! (^_____________^)


29 December 2011 at 15:24
Boyz_ed said...

Hoho ! Congrats Kak Miera . Keep it up. Thumbs up . =)


29 December 2011 at 15:28
nurmujahidah said...

jelez nye,, hehe,,, click nuffnang muja gak k,, :D


29 December 2011 at 15:35
naiemah_ramli said...

waa..tahniah :) heee ..serius..cemburu =.=" :P


29 December 2011 at 15:56
zareliqa afiqa said...

weee~ bestnyer! sy tak sampai pun 10 hengget lagi..=.=


29 December 2011 at 16:05
Gombug said...

Dapatkan memori 50GB simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini dari Gombug.net - http://adf.ly/4O5uz ! Sebelum 31 Dec 2012


29 December 2011 at 16:31
Cik tikah said...

mak ai. bnyknya. cik tikah x smpai rm30 pun =.='


29 December 2011 at 16:35
Botak said...

oklah tu., dari seposen dua., hahahaha.. :P


29 December 2011 at 16:48
Cik Meeja said...

Wahhh! Beznyer da leh cash out! Okla tu, dari CM ni..Ntah bile la leh cash out..Sob Sob! T_T


29 December 2011 at 17:14
Koding said...

Tahniah... Best lah orang boleh earning byk2 melalui nuff...


29 December 2011 at 17:40
Lady Emilya said...

fuyoo, boleh laaa belanja makan,
heheeh xD


29 December 2011 at 19:41
nad said...

wah. Lepas register nuffnag nak buat apa? Teach me :)


29 December 2011 at 21:05
Miss Purple Ungu said...

ni yg miss purple jeles ni hehehe ;)


29 December 2011 at 21:28
khairul said...

leh la blanja abg kan


29 December 2011 at 21:29
c'axoera said...

lom lgi nak tampal2 kat blogs heheh


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/gaban-pun-tak-sebizi-aku-haha.html


30 December 2011 at 09:46
LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah..Banyak juga tu..


30 December 2011 at 10:10
syafiqakarim said...

hihi..iqa da cash out juga hr tu
tahniahh


30 December 2011 at 10:51
diana said...

akak baru cashout hari ni..
semoga tahun depan nuff bagi banyak lagi..heheh


30 December 2011 at 17:14
Pamie said...

banyak tu..huhu :)


30 December 2011 at 17:57
thomas said...

Tahniah,moga2 di tahun baru pendapatan akan berlipat ganda.


30 December 2011 at 18:46
e4ezzati said...

teringinnya nak cash out,tapi xpernah dapat :(


30 December 2011 at 23:28
Cik Azizah said...

banyaknyaaaa....tahniah!!


30 December 2011 at 23:56
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved