Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Nuffnang Berubah Status

on 26 December 2011

Asslamualaikum...arini miera ingin meminta bantuan para blogger sekalian. miera ceritakan la ya. baru sebentar tadi (ketika artikel ini ditulis), miera tergerak hati ingin melihat earning nuffnang. Dalam pada sibuk check earning, miera pun perasan akan status miera pada nuffnang. Terkejut besar miera tengok, sudah tiada status gliterati untuk miera. sedih sangat-sangat ni. wuwu

by the way, korang tau tak macam mana nak selesaikan masalah ini. i want that status back, i'm begging you right now. please!!!

 

p/s: ini yang takde mood nak blogging...huhu
Ranking: 5

{ 26 ong gedek gedek... read them below or add one }

Farid said...

kak try hantar tiket lu kat nuffnang


26 December 2011 at 16:54
Boyz_ed said...

Elek2 , kjp jer too . Boyz pernah jdi gk cm too dlu . Btol too , try tnye Nuffnang , apa mslah too . K ? =)


26 December 2011 at 16:56
ChaCha said...

anta tiket tanya nape..nanti dia reply mira ikut pe yg dia suruh..pastu tunggulah 4 hari pas tu..nnti dia elok balik :)


26 December 2011 at 16:58
yuka said...

kak yuka penah gak jd macam tu. pastu dia elok balik dengan sendirinya...


26 December 2011 at 17:19
hudahassan said...

try anta tiket okeyh . jgn Isau :)


26 December 2011 at 17:47
Niena Sofea said...

btl2 .. anta ticket .. tnya knp .. nnt dy britahu .. =)


26 December 2011 at 18:05
remyhazza said...

camner nk tgk earning tu... tlg ajar kita...huhuhu


26 December 2011 at 18:48
Miss Purple Ungu said...

anta tiket kt en nuff je
2 3 ari pastu insya-Allah mira dpt la smla status tu :)


26 December 2011 at 19:24
Cik tikah said...

kena rayu org ramai dok klik nuff miera kot. hehe.. kejap je tuh. nanti ok balik :)


26 December 2011 at 20:03
mumui said...

pernah gak bace kes2 yg camni.. selalunya sebab ade iklan lain.. ade 2blog.. camtu... tukar shoutmix tu... sebab dah nk expired... nanti tahun depan nk guna kena bayar...


26 December 2011 at 20:30
Paris Lipton said...

hanto ticket, pastu goda2 sket ;p


26 December 2011 at 21:43
nurmujahidah said...

muja pun pernah jadi,, muja anta ticket,, nuff rep cakap glitterati hilang sebab muja letak advertlets,, muja buang,, muja dapat balik status tu,, :D


27 December 2011 at 00:21
Teenager Housemaid said...

kesiannye..
cuba hantar tiket kat nuff tanye ape mslhnye..:)


27 December 2011 at 00:42
Onitsuka_hana said...

try hantar tiket kat nufnang tnya sebab pa jadi cm2


27 December 2011 at 00:57
shida'R said...

hantar tiket dlu tgk cmne..


27 December 2011 at 01:07
Eera Shera said...

hantar tiket la..dulu sy jd cemni gak then dia bls sbb sy letak iklan lain which is advertlet


27 December 2011 at 01:44
khairul said...

x reti nk komen sbb blom alami nya lagi


27 December 2011 at 02:47
My SweetPea said...

miera...aritu, kite pun macam tuh jugak, tapi arini kite cek...kite dah status gliterati balik...jgn sedih k...nanti nuffnang akan update balik rasanya


27 December 2011 at 11:47
Hanif Idrus said...

semua pendapat kat atas betul....hantar tiket tanya kenapa Gliterati tiada.
Macam kes aku dulu pasal letak Mangga punya iklan...
Kalau tak der status Gile... memang tak dapat BE lerr...


27 December 2011 at 12:15
misz_eyza said...

kata org kalau berubah status nuffnang sebab pasang iklan lain atau diri sendiri klik iklan sendiri...


27 December 2011 at 12:18
NURULHANIF said...

try hantar tiket n ty knpe.. sy pun pernah jadi camni tp dh ok.. :)


27 December 2011 at 13:00
Pamie said...

anta tiket dlu kak tanye knpe..huhu..tenang yer..


27 December 2011 at 13:20
cik Kartun said...

takpernah kene lak cm niehh..
ermm mintak d jauh kan..


27 December 2011 at 14:02
syiela said...

antar tiket kat nuff dear tanya prob... moga dpt status glitt blk nanti


27 December 2011 at 14:21
Mr.Tokan said...

tukar je ads yg lain


29 December 2011 at 01:57
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved