Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Pilihanraya sudah dekat

on 1 December 2011

Assalamualaikum... entri kali ini ada berbaur politik ya, tapi sikit jela. yela, kan sekarang ni puak-puak UMNO duk busy mesyuarat agung puak-puak UMNO<== tiap-tiap hari aku dengar dorang duk mengutuk pihak pembangkang puas-puas. tapi pada masa yang sama pihak pembangkang pun tak nak ketinggalan. dorang duk londehkan keaiban puak-puak UMNO saban hari di blog-blog dan facebook. kadang kala, aku rasa politik Malaysia kotor sangat. sapa setuju?

cukupla dengan entri politik di atas ya.. sebenarnya miera terpegun dengan Churp Churp. mereka sekarang tengah duk share satu campaign pasal Suruhanjaya Pilihan Raya ataupun SPR. bagus inisiatif Churp Churp untuk menyuruh warga Malaysia mendaftar ataupun adakah ini tandanya pilihanraya sudah dekat. no kumen~

nak tengok kempen tersebut, klik sini 

KLIK SINI UNTUK MENDAFTAR
p/s: miera tidak menyokong mana-mana pihak taw!!!
Ranking: 5

{ 16 ong gedek gedek... read them below or add one }

ibnuismaini said...

yg sana kutuk sini, yg sini kutuk sana. buat org muda malas nk campur politik.

bila cari keje, politik yg dipersoalkan dulu. bosan!


1 December 2011 at 22:45
Fatin Nadia said...

malas nak tengok berita.. muka umno je yang muncul.. da la kutuk kaw2.. geram pun ada.. grrr.. pilihan raya nak dekat la tu kan2..


1 December 2011 at 22:59
Cik tikah said...

sapela menang kali ni yer. merah or hijau or biru or putih? hehe


1 December 2011 at 23:16
::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

undi lah undilah . haha . ntah le , macam2 benau . politik politik


1 December 2011 at 23:42
afzalsukasuki said...

nak balik mengundi..tapi tanak mengundi.nak balik amik duit je..boleh tak?hehe


2 December 2011 at 09:46
SeseDaP RaSa said...

semua politik sama ja..kata n cuba jtuhkan aib org pas2 buat2 baik.. hmm..


2 December 2011 at 12:05
Lily Suhaili said...

Yaa. mmg kotor
Dan tak faham langsung


2 December 2011 at 15:33
::Wardatul Shauqah:: said...
This comment has been removed by a blog administrator.
::Wardatul Shauqah:: said...

xske politik yg men kotor..xtw nk nilai maner y tol ..maner y salah kan...pe pn ain xlyak ag nk mgundi...lalala....bg y lyk mgundi,,,laksanakan tgjwab anda..undi 2 rhsia..lalala ^^


2 December 2011 at 17:52
kiz said...

dah lama mendaftar dah..sudah 2 kali mengundi..


2 December 2011 at 18:19
PeJuAnG CinTa said...

belom cukop umor la =P


2 December 2011 at 19:30
nurmujahidah said...

walaupun kiter masih muda,, kena pkey jauh,, skrang pun kna fikir dh nak undi yang mane for our own good :D


2 December 2011 at 22:09
Khairil said...

bahangnya kian terasa...


3 December 2011 at 09:46
khairul said...

kita lihat sapa yg kenaaaaaaaaa


3 December 2011 at 14:02
Nonie said...

yey..dh bleh mengundi nti..1st time nk mengundi.wow!!muda remajanya saya..^_^


3 December 2011 at 19:17
Hanif said...

Jangan lupa jalankan tanggungjawab untuk mengundi !!!!
Datang dari Hanif Bloglist

Hanif blog bloglist


5 December 2011 at 21:42
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved