Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Rekod Tanpa Kalah Man City Lebur

on 13 December 2011

Assalamualaikum... kali ini kite sembang pasal bola sepak pulak ye. boleh kan? pagi tadi (waktu malaysia) ada satu perlawanan  antara dua gergasi besar dalam English Premier League (EPL) iaitu Manchester City dan Chelsea dan ia dimenangi oleh The Blues (Chelsea) dengan 2-1. boooooooo! kepada Man City. ahaha

sebenarnya, miera tak tengok pun perlawanan ini, tapi disebabkan banyak sangat posting mengenainya di facebook, so, miera tergerak untuk menulis artikel mengenai perlawanan ini. berdasarkan statistik di Livescore, Man City (M. Balotelli) dah jaringkan gol seawal minit kedua<--cepat gila dah score, dan dibalas 30 minit kemudian oleh R. Meireles, pemain Chelsea. terdapat juga satu penalti untuk Chelsea di saat akhir dan ia tidak disia-siakan oleh Frank Lampard (iloveyou). Selain itu, miera dapat jugak melihat enam kad kuning (4 untuk Chelsea dan 2 untuk Man City) dan satu kad merah (Gael Clichy, pemain Man City). mesti kontroversi perlawanan ini kan, i guess only. lalala


p/s: baru nak sokong Man City tapi.... peace yaw!
Ranking: 5

{ 12 ong gedek gedek... read them below or add one }

yuyune said...

mmg ta ske man city! HAHA


13 December 2011 at 11:40
♥AienNajwa♥ said...

Muahahahahah ! ~~ chelsea memang dambaan ku..terbaik ! ~~ MC, sory..=( hehe ~~


13 December 2011 at 12:26
DOMU-KON said...

xminat gak man city..enth nape.. huhu


13 December 2011 at 14:08
khairul said...

lebur jua akhirnya


13 December 2011 at 14:59
::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hehe . choki pom tak tengok bola . tapi kat fb pom banyak yg post :)


13 December 2011 at 15:20
c'axoera said...

xtengok bola heheheh


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/tuessday-keje-itu-perlu.html


13 December 2011 at 21:00
LAici KAng Ais said...

booooooooooo.......

ManU tetap dihati.haha


13 December 2011 at 21:59
Khairil said...

sokong honda city....


13 December 2011 at 23:37
Ibnuismaini Ismail said...

Tak layan sangat bola sebab takut histeria t/mlm ganggu jiran. ha3.


14 December 2011 at 09:02
Snow White said...

wuhuhu , chelsea di hatiku , terbaik laa ^^V peace yaww.


14 December 2011 at 10:24
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved