Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Man City Kembali Bangkit

on 19 December 2011

Assalamualaikum...selamat monday blues kawan-kawan sekalian. kali ini miera mahu menaip mengenai perlawanan antara dua gergasi dalam English Premier League semalam. Arsenal vs Man City dan ia telah dimenangi oleh ManCity dengan 1-0. Gol dijaringkan oleh pemain yang hensem lagi kacak aka boyfren miera, David Silva. jangan marah ya!

Nampaknya, Man City bangkit dari kekalahan kepada Chelsea minggu lepas dan menerajui liga dengan penuh cemerlang, gemilang dan terbilang. Lagi satu, miera berharap sangat tahun ini, piala EPL dimenangi oleh Man City. yela, berilah peluang kepada team lain pulak, ini tidak asyik Man Utd dengan Chelsea saja bolot. not fair lor <-- macam kontroversi je ayat miera ni. tapi jangan boikot taw. cian kat miera. wuwu

my new scandal

p/s: kembali sokong Man City. lalala
Ranking: 5

{ 11 ong gedek gedek... read them below or add one }

Cik Nurul said...

kite sokong... err err okbai!


19 December 2011 at 11:49
Ainul said...

Peminat tegar Arsenal --->


19 December 2011 at 11:56
jelah said...

peminat man utd...walaupon kalah ngn man cuty..hahaha


19 December 2011 at 12:13
Elie Lily said...

elie MU! tapi kalah pulak! sobs! hahha


19 December 2011 at 13:09
Cik tikah said...

sokong harimau malay je. haha. ayat poyo!


19 December 2011 at 13:53
Cik Orkid said...

minat bebenor ek. haha :p


19 December 2011 at 13:58
c'axoera said...

biarlah dia bangkit :D kita tetap xpaham tgk bola haahhah


http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/aku-hanya-mahu-kamoooooo.html


19 December 2011 at 14:29
Nurul Iman Rosman said...

err, minat je lah yang mane2.
hehehhe ;)


19 December 2011 at 15:26
yeas el said...

Wahhh , penyokong Man City yee ? :D


19 December 2011 at 22:07
kiz said...

janji bola..layan semua...haha


20 December 2011 at 01:05
noornazuha said...

alamak,akak penyokong setia arsenal!


20 December 2011 at 16:14
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved