Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Tak Sampai 24 Jam

on 27 December 2011

Assalamualaikum...arini miera rasa gembira sangat dan mood nak berblogging membuak-buak. korang nak tahu tak kenapa? ini semua disebabkan pihak nuffnang telah mengembalikan status Gliterati ataupun lebih mudah disebut gelihati kepada miera. i like!!! rasa-rasanya tak sampai pun 24 jam miera tulis tiket kepada pihak nuffnang, terus diorang kembalikan semula. mungkin mereka takut dengan miera kot. ahaha

by the way, terima kasih kepada yang telah banyak menolong miera ye. muah2 kat korang sume. selepas ini, miera berikrar pada diri sendiri akan lebih bersemangat untuk blogwalking dan tulis entri. jum menyengalkan diri dengan miera. peace yaw!!!


p/s: kalau korang nampak iklan nuffnang miera bangun, klik la ya! mana la taw, ada tawaran yang best dalam tu. ehehe
Ranking: 5

{ 24 ong gedek gedek... read them below or add one }

♥AienNajwa♥ said...

xhabes2 iklan nuff dier niy..=) dh banyak duet lom dpt??..hehe ! ~


27 December 2011 at 15:16
NURULHANIF said...

hehe.. bgs2.. done klik nuff.. :)


27 December 2011 at 15:20
Ibnuismaini Ismail said...

Wah, dah dpt balik status glitteri n iklan2 dia terus bangun... lights, camera, actions... picit laju2.


27 December 2011 at 15:21
naiemah_ramli said...

bgus2 dh dpt blik :) heee :)
lps ni jgn bg hilang :)


27 December 2011 at 15:30
hyazz said...

wah..dah dapat dah..kena anta tiket kat nuff dulu ek baru dapat status tu balik...
ha lagi satu...canner nak letak gambar churp2 kat blog kita ek..


27 December 2011 at 15:39
Cik Nurul said...

wah, mst masyuk ni.... ^^


27 December 2011 at 15:39
misz_eyza said...

tahniah akhirnya dapat kembali status miera... ^_^


27 December 2011 at 16:09
Boyz_ed said...

Hahaha , tngok ! Kan dah dpt balik . Xyah rsau lerr . :D


27 December 2011 at 16:41
nieysa:) said...

thumbs up !(: hehe


27 December 2011 at 17:20
Lady Emilya said...

sy tak paham,
sbb sy takde nuff lg,
alahai~


27 December 2011 at 19:28
Cik Azizah said...

akhirnya..lepas ni banyak la BE melekat..hehe


27 December 2011 at 20:51
hunny bunny said...

wah..cgrates yer..
tp, gliretti tu utk ap ek..??


27 December 2011 at 21:22
Miss Purple Ungu said...

suka la miera dpt status geli2 smla
mesti byk dah earning kan :)


27 December 2011 at 21:58
Hanif said...

nasib baik dapat balik..hehehe


28 December 2011 at 00:56
zareliqa afiqa said...

wehuu~ nuffnang ni saje jek kot.tapi baik jugak lar.Sebab bila kita anta tiket dia balas secepat mungkin.hee :D
Dah klik2 iklan dia yg dah bgn tu..:)


28 December 2011 at 03:18
LiLy @ MumMyQiStInA said...

Nasib dapat balik status tu..
saje bg miera suspen jer tu kot.. ;)


28 December 2011 at 09:12
Ezzattie said...

miera, sebab ape dia bertukar ke non exclusive ari tu?


28 December 2011 at 10:43
cik Kartun said...

huhuhu bagus la suke nyew die.. :)


28 December 2011 at 10:50
Bo the Nerd said...

welcome back to Gliterrati status Miera.


28 December 2011 at 11:47
LaLa said...

Lala da klik :)


28 December 2011 at 11:53
fiezah91 said...

hehe/mesti duit nuff dah banyak ni. boleh belanja :)


28 December 2011 at 14:39
mr.curly said...

pasni leh la lanje baju koboi 6, kuda 7..hikhik


28 December 2011 at 16:03
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved