Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Tak Patut Betul!!!

on 27 September 2011

Assalamualaikum... cerita yang aku nak cerita ni baru je berlaku beberapa minit yang lepas. kiranya suam-suam kuku lagilah. Ok2, begini ceritanya.

Aku pergi kedai topup tadi. Kalau nak topup kat kedai ni, kita kena tulis nombor kita dalam buku yang disediakan. Tengah syok2 aku tulis nombor henset aku, ada satu adegan yang tak patut. Nak taw tak? mestilah korang nak taw kan. Ok2, si bapak tadi telah menonjol kepala anaknya disebabkan si anak tulis terkurang satu nombor. So, nombor tu memang tak boleh masuklah kan. :-(

Begitulah ceritanya...

menaip entry sebelum blogwalking

p/s: jom blogwalking ya!!!
Ranking: 5

{ 14 ong gedek gedek... read them below or add one }

My SweetPea said...

Jap ...kompius....naper tetiba ada bapak n anak lak?


27 September 2011 at 20:30
budakijaupendek said...

a'ah.
mana dtg bapak dan anak ni ?
siapa bapak dan siapa anaknya ?
ehek!


27 September 2011 at 20:46
syieda_joy said...

bapak yg xbtnggungjawab n kurang asam!! xsuke!!


27 September 2011 at 21:30
ciNdhaDahniEa said...

ish3.. kalaw ye pon nak mara xperlu lah depan orang ramai.. ye dak? huhuhu


27 September 2011 at 21:57
LiLy @ MumMyQiStInA said...

sian c anak..wlupun slh..jgnlah buat sampai mcm tu sekali..


27 September 2011 at 22:16
afzalsukasuki said...

seram sungguh cerita ni.tak mampu rasanya malam ni nak tdo...eerrrr


27 September 2011 at 23:06
~Nana 귀여운~ said...

pastu duit tuh burn dak ? huhu..garang bebeno bapak die..ishhh..


27 September 2011 at 23:33
CTK said...

cian ank dia..huhuhu


28 September 2011 at 04:20
yusuflaili said...

salam;
Tak bolehlah memalukan anak depan org ramai, kalau ya tunggu dlm kereta ke,kat rumah ke....


28 September 2011 at 10:32
BiQa HatmiN said...

kesian... macam2 hal jer..

ok, jom lah join pesta blogwalking aku :)

http://biqahatmin.blogspot.com/2011/09/aku-nak-buat-pesta-blog-walking.html


28 September 2011 at 10:59
hyazz said...

laa... bagi ler si apak nye yg buat..mesti tertinggal banyak lagi no..haper daa


28 September 2011 at 11:39
noornazuha said...

kesian..hanya sbb topup!


28 September 2011 at 17:21
Qaseeh Tolia said...

Tu depan kita...blkg tak tau la..Lelaki zaman skrg (BLOGGER LELAKI JGN MARAH YER) semakin ....ntahlahhhh(Sendiri jawabla)


28 September 2011 at 17:37
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved