Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Facebook Update Design Lagi....

on 22 September 2011

Assalamualaikum... sejak kebelakangan ni, facebook selalu update design kan. macam-macam gadget dorang letak. ada yang aku suka, ada jugak yang aku tak suka, ade jugak yang aku buat bodoh je. ahahaha

Ok2, aku nak cite pasal facebook chat (fc) kat sini, salah satu gadget yang aku suka guna <--aku ni jarang update status..ehehehe. aku lebih suka fc yang lama, boleh tengok profil org melalui situ, tapi fc yg sekarang tak boleh. ape pown x boley la..

tekan untuk lebih jelas

p/s: korang suka tak dengan design pesbuk baru? bagi sebab ok..ehehe
Ranking: 5

{ 15 ong gedek gedek... read them below or add one }

gadis bunga said...

mungkin dia tanak kite tinggalkan fesbuk , macam kite dah tinggalkan myspace dulu . HAHA


22 September 2011 at 15:12
Mizan said...

memang x suka dgn yang baru nie..hurmm..


22 September 2011 at 15:17
i am S!L4H.. said...

mencikkkkkkkk.

sebab... sebabb...
semue cite mak nenek klua.


22 September 2011 at 15:26
Semut Senyum said...

cik semut ok je..
cume pening2....
banyak sangat bendanya...
lagi 1, tak suke part yang kuar status n comment kita kat kawan2 di bhgian chat tu..
tapi yg suke, gambar jd besar.. jelas n puas skit nak tgok.. hehehe


22 September 2011 at 15:32
Aduka said...

aku totally suka layout fb yg baru ni.
korg pening sbb x baca help doc die.
fb dh buat notification tp kite saje malas baca.
or.. mungkin x phm english.
hahahahahahaha..!

baca sini ler : http://www.facebook.com/help?page=189712557768134

guna google translate klu x phm2.

=D


22 September 2011 at 15:47
diana said...

fb ni akak guna untuk ping entry je..yang lain2 tu akak tak guna pun,...
jadi tak penting sangat la layout dia rupa apa pun..
hhehehe


22 September 2011 at 15:53
yusuflaili said...

Salam;
Tak tahulah belum bukak FB lagi dlm 3 bulan ni..sebab aku layan gila blog ni dah..nantilah aku periksa FB aku,


22 September 2011 at 16:00
Rara. said...

taktahu pon fesbuk dah berubah lagi,hehehe! nampak sangat tak up-to-date. hehehe


22 September 2011 at 16:45
budakijaupendek said...

ramai tak gemar fb bertukar-tukar wajah ni.
keliru..


22 September 2011 at 21:08
cik sakdi said...

ok je yg baru ni.. leh stalk orang hehe


22 September 2011 at 22:20
ctk said...

ct xske...cm pelik je..xbiase kot..hehehe


22 September 2011 at 22:40
hasniah said...

tak suke FB yang baru ni.semakin hari semakin bosan dengan FB..huhuhu


23 September 2011 at 14:51
zaly said...

fb akan melalui saat saat kejatuhannya kalau ianya berterusan begini..tak suka betul dengan design baru ni.. dah naik malas dh nk bukak fb..


24 September 2011 at 12:25
[sutera kasih] said...

lagi suka kalau FB ada buat pembaharuan yg ada kaitan dgn blog..oyeahhh hehe


24 September 2011 at 19:38
puteri kasih said...

tak suka dengan layout baru sebab menyakitkan mata


30 September 2011 at 00:38
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved