Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Tukar Layout Lagi

on 18 September 2011

Assalamualaikum... aku tukar layout lagi hari ini. masuk ni je, da dua kali aku tukar layout untuk bulan ni.  layout yang lama aku tak kurang minat walaupun ramai yg kata lawa. maybe korang amek hati je kot. ;(

btw, aku masih di peringkat belajar mengedit blog lagi. banyak lagi yang aku perlu belajar. harap minta tunjuk ajar ye rakan-rakan seperjuanganku. muah2 kt korang semua

adekku ketagih virtual dj sekarang ni

p/s: disebabkan aku asyik men game, entry ni ditunda selama dua jam. ;)
Ranking: 5

{ 15 ong gedek gedek... read them below or add one }

♥♥ arabella ♥♥ said...

mesti tga banyak mase nh byk kali tukar layout. HEHE


18 September 2011 at 08:46
nyanyisunyi said...

akak jarang2 tukar layout...kdg sampai diri sendiri rasa bosan..:)


18 September 2011 at 09:43
Pure Mahabbah Fillah said...

huhuhuu Ruby pon x rajen tukaq layout..huhu


18 September 2011 at 12:15
MissViVio said...

hehe..sya b4 ni pon rjin sgt tkar layout. :D


18 September 2011 at 12:30
ciNdhaDahniEa said...

sob3 nurul kurang rajen tuka2 layout ni..


18 September 2011 at 12:49
yen(toka ziizokukuto) said...

game itu seni,,,,seni itu indah,,, hahah :)


18 September 2011 at 12:52
sop said...

Sop pun baru tukar template. Hajajaha


18 September 2011 at 13:39
Aduka said...

layout ni ok sikit. kemas n menarik. cuma header banner tu yg nmpk pelik sikit.
=)


18 September 2011 at 17:48
mirakim said...

nty sye akn ubh..tq ya aduka


18 September 2011 at 18:55
~Nana 귀여운~ said...

x tahu nk bezakan yg mcm mana...dulu kale aper and corak pe?


18 September 2011 at 19:39
nick dot anis said...

anis bau skali tukar layout...:-)

itu pon pening nak bt hahaha


18 September 2011 at 21:04
IFA Athirah said...

kalau buat bground corak bunga kecik, ok x? http://www.geekintherainbow.blogspot.com/


18 September 2011 at 21:19
Fathin Fazila Razali said...

tak pelah mira.. nanti ada idea blh edit cantik lagi k..


18 September 2011 at 23:59
ctk said...

ct pon da lupe layout lama ct mcm mne..hahahaa
yg penting ct suke yg skrg...adew bintang,meteor...tenang ajew masuk blog sendri..hahaha...maaf la klau rase gelap :D


24 September 2011 at 11:17
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved