Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Jom Boikot Nike Reramai!!!

on 30 September 2011


IF YOU ARE A REAL MUSLIM YOU HAVE 2 FORWARD IT DON ' T STO P .......and say no to wear Nike in future .whether he apologise for same ..its a different matter that how much we do against rules of shariah.but we love Allah. nobody is ours only ALLAH..cant tolerate such type disgusting and punishable activities.

p/s:esok kitorang nak pegi dating, sape nak itot? angkat bulu ketiak ye.. :-)
Ranking: 5

{ 19 ong gedek gedek... read them below or add one }

.: iEyLa :. said...

ape la mslah diorg ni agknye...


30 September 2011 at 10:42
harrazdani said...

islam dihina sebegini kerana umatnya sendiri...renung3 kan...


30 September 2011 at 10:47
mirakim said...

btol kte harrazdani 2...


30 September 2011 at 10:52
yusuflaili said...

salam,
munsuh Islam sememangnya tak akan berhenti untuk menghancurkan umat islam hingga ke hari kiamat...itulah janji syaitan pada Allah.


30 September 2011 at 11:49
Anonymous said...

Ya Allah.. Kurang hajar betol kan? Mcm2 bole letak, pejadah la letak itu..

Pasti ke nike? Mane la tau ade org nak jatuhkan nike.. Mungkin la.


30 September 2011 at 13:05
Syazwana Mohd Zulkifeli said...

jom boikot NIKE!!!
sy stuju ngan yusuflaili:)


30 September 2011 at 13:05
Orkid Melur said...

pe kes la ! macam macam =='

jom sesame boikot, oh yeah !


30 September 2011 at 13:55
yen(toka ziizokukuto) said...

boikot pe nye,,hahah,,kalau pakai barang nike,,takde nya nak bli yg ori,,800++ ,,,buang duit je,,


30 September 2011 at 14:46
apik pehe said...

hampeh punya nike!!


30 September 2011 at 14:59
CutieLiesa said...

alamak ..time raya rie tu kasut ank nike lahhhhh...ok pas ni boikot dia..yehaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


30 September 2011 at 16:07
ctk said...

nk boikot jugkk...dgn cara ni dorg boleh jatuhkan umat islam..xpatot2


30 September 2011 at 17:40
ciNdhaDahniEa said...

pelbagai cara mereka nak jatuh kan orang Islam... hurmmmm


30 September 2011 at 21:59
Myra Jay said...

Bermacam cara diorang guna untuk menjatuhkan kita orang Islam ni..
Kena lebih berhati2 kan..


30 September 2011 at 22:10
NasZ said...

isk..kenapa sanggup buat camni?

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com


30 September 2011 at 22:55
aibat said...

jom pakat2 boikot ramai2...


30 September 2011 at 22:59
syahirooAhmad said...

apelah yang diorang dengki sgt dengan Islam. mungkin cemburu coz Islam semakin berkembang dan diterima dunia... :)


30 September 2011 at 23:20
Sha said...

x patut btul la


1 October 2011 at 01:44
♥Aien Najwa♥ said...

jht tolla diorang niy..tak habis2 nak gune name Allah..jom boikot!!!!


1 October 2011 at 10:29
Fazri said...

masyaallah.. dosa besar tuh orang. disiksa dalam neraka jahanam


2 October 2011 at 20:29
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved