Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Iphone 5 release bulan depan

on 24 September 2011

Assalamualaikum... berita nie ak dengar dekat berita tv3 malam semalam. henset canggih ni akan di-release bulan depan kat us, tapi sampai negara-ku yang terchenta ni pulak tak tahu la bila. nak cepat, korang pegi us la. :-)

Iphone 5 tu bai, mesti lagi canggih giler kn. nak info mengenai iphone 5? korang tanya la pokcik google ek, ak malas nak taipla <--taip ke, bukan aku ni suka copycat ke. hoho

stylo kn?

p/s: sapa2 yang pemurah tu, silala donate ekk... :-)
Ranking: 5

{ 20 ong gedek gedek... read them below or add one }

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

mesti mahal tu kan...huhuhu...tak mampu lah..nak beli...nanti rosak...

upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/


24 September 2011 at 12:04
ctk said...

eh...da kuar ke...iphone 4 pon xbeli lagi..hahahah


24 September 2011 at 12:21
noornazuha said...

saya masih lagi pkai Nokia E72..senang dan praktikal..hehehe...BB pun x pkai..ish x techno btol laaa....


24 September 2011 at 12:45
nasyitahahmadzaini said...

da kua da??adeh...xmampu dek non~ ;p


24 September 2011 at 14:08
MisS HoNeY said...

yg lama pown xmampu beli.nie kan yg baru.alahaiii


24 September 2011 at 15:31
Ekmi Rabat said...

mesti lagi mahal, kena tunggu bila tah leh dapat ni.


24 September 2011 at 16:07
Afiqa Dayana said...

kan best kalau dapat satu .
haih, nape lah mahal sangat . hihi :D


24 September 2011 at 19:01
Lady Rina said...

cam best jerr...:)


24 September 2011 at 19:34
[sutera kasih] said...

itu ke rupa iphone 5?
perggghh stylo la hehe


24 September 2011 at 19:37
cikgu nadia said...

first gaji nak beli yg latest iphone. mybe time tu dah iphone10!


24 September 2011 at 20:29
MERAH said...

tu ke rupee iphone 5?mcm senang nk slidee je.sng jatuhhh.xgitu?


24 September 2011 at 21:11
kjaharun said...

alamak.. saya tak suka pakai enfon :)


24 September 2011 at 21:11
teha said...

syok nyee kalu ade org nk bagi free.. hahaha !


24 September 2011 at 21:52
Koding said...

Aku Iphone1 pun x pernah pegang...
Inikan Iphone 5....


24 September 2011 at 22:57
My SweetPea said...

Erm...betol ker.....samsung nak saman Apple kalau iphone 5 ni release ek?


25 September 2011 at 00:23
PeRmAtA bIrU said...

saya rindu nokia 3310.. heheheh


25 September 2011 at 02:01
Nurul Izzati Zakaria said...

berjanggut la br dapat beli.. huhuhu.. mampu pakai hp baling anjing pn mati je.. huhuhu...


25 September 2011 at 06:07
Ms.Az said...

huhu..memang tak minat la iphone.. komain mahal plak tu. cukup pkai hp bese jep.. hehe


25 September 2011 at 12:36
::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak dah nak kua . iphone 4 pom tak termampu nak beli .

minat memang minat . tunggu lah banyak det bole la beli . hahha

:)


25 September 2011 at 22:36
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved