Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Tren Oh Tren

on 11 September 2011

Assalamualaikum...we'all ni baru saja balik dari ber-dating. Kitorang pergi dating pun naik pengangkutan awam je iaitu komuter (ktm). Masing-masing nak berjimat, cepat sikit boleh kawen (sampai ke situ pulak). hehehe. Dalam perjalanan ke tempat dituju (lokasi dirahsiakan), ada dua peristiwa yang agak menjengkelkan berlaku. ;((
1. ada la 3 ekor beruk betina duk asyik amek gambar. Amek gambar tu memang boleh tapi janganlah duk menggedik, merenyeh tak tentu hala. padan muka dengan korang, ada jantan amek gambar korang secara curi. huhu


2. yang kedua pulak, ada satu pasangan sejoli (baru kapel agaknya) duk bercium betul-betul depan aku. aku tahula tak ramai orang tyme korang wat maksiat tu. korang ingat ini england ke, nak cium sukati mak bapak korang je. nak je aku sound dorang. ish2


inilah dua peristiwa yang korang semua tak patut dan jangan buat semasa menaiki pengangkutan awam. kalau kenderaan korang sendiri, lantak korang la. ini saja coretan aku untuk kali ini, cerita semasa dating biarlah jadi rahsia antara kami. hehehe
Ranking: 5

{ 11 ong gedek gedek... read them below or add one }

dayan diana said...

ni ke yg payah sangat tuh? hahaha... 'nais'


11 September 2011 at 02:18
mirakim said...

biarla..da lme kot tngglkn bm..hehehehe


11 September 2011 at 02:24
SchaNoorain said...

Eww tak bermoral btol perbuatan psgn kapel tu :/


11 September 2011 at 11:17
cik sakdi said...

wah wah, agak la.selalu gak nampak kapwl2 wat benda dalam bus. kite jeling jela. ekekekk


11 September 2011 at 14:03
Aku DD said...

bkn komuter asing2 gerabak ke? ade gerabak pompuan...ade gerabak llaki. DD kompius...mklm la...jarang naik komuter...


11 September 2011 at 15:29
Cik Mimie said...

perangai msg2..
sush nak cakap la kan..
benda yg ptot elak, kita elakk


11 September 2011 at 16:44
yusuflaili said...

Salam;
Kenapa tak sound je..biarlah dia marah kita..sekurangnya kita dah tegur taklah dia rasa diasorang punya tempat tu.


11 September 2011 at 19:41
dayu_myself said...

sangat mnyedihkan la bdak2 skrang...
pheeewww...
dah tak ada adab sopan...


12 September 2011 at 00:38
Christian Tadeo said...

hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com


12 September 2011 at 16:45
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved