Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

HATI ELFIRA LOY SUDAH DIMILIKI, SIAPA JEJAKA BERTUAH ITU???

on 18 September 2012


HATI ELFIRA LOY SUDAH DIMILIKI, SIAPA JEJAKA BERTUAH ITU??? | Gosip - Setiap kali diundang berlakon di Malaysia, pelakon kacak dari seberang, Randy Pangalilla pastinya akan digandingkan dengan pelakon muda, Elfira Loy.

Rentetan daripada itu, timbul isu yang mengatakan Elfira mempunyai hubungan istimewa dengan Randy. Bagaimanapun, penulis masih belum dengar cerita yang mereka ni benar-benar saling jatuh cinta di luar lokasi penggambaran.

Pun begitu, ada sumber terdekat dengan Elfira memberitahu, hubungan mereka berdua ini memanglah boleh diibarat seperti pasangan kekasih. Namun, ianya hanya dari segi luaran saja.

Sumber tersebut memberitahu:

"Ala you all, semua orang mesti cakap dia orang tu macam couple je. Tapi, i kenal sangat dengan dia orang. Sebenarnya, mereka tidak bercinta sebaliknya macam adik beradik.

"Depa ni sering saja bertepuk tampak macam abang ngan adik. I pun pernah dengar yang dua-dua bukan taste masing-masing.

"Senang cerita, Elfira ni bukan taste Randy dan Randy pula bukan taste Elfira. Kalau tidak silap, Randy pun dah ada girlfriend di Indonesia, " kata sumber itu.
Ranking: 5

{ 2 ong gedek gedek... read them below or add one }

Remy hazza said...

mesra sebab selalu bersama...... jer!


18 September 2012 at 16:14
paripariputih said...

ko ni agak x de retis lain ke ko nak buat n3 akmal asik si elfira loy ni jer... cuba la letak pasal cik senduk ke... mak jemah ke... derang pun fofular apa ha ha ha ha >..<


18 September 2012 at 21:06
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved