Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

MALIQUE TOO PHAT MENINGGAL DUNIA

on 25 September 2012


MALIQUE TOO PHAT MENINGGAL DUNIA | Berita Artis | Gossip - Sebaik saja dikhabarkan meninggalkan dunia, pihak Warner Music Malaysia telah bergegas ke rumah komposer, rapper dan penyanyi Malique di kediamannya di Kota Damansara, petang tadi.

Ternyata, Malique yang juga anggota kumpulan Too Phat ketika ditemui sihat walafiat di samping keluarganya. Namun, Malique sendiri khabarnya terkejut apabila mengetahui tentang berita yang kononnya mengatakan dia sudah mati, apatah lagi bila ianya telah disebarkan dengan begitu meluas sekali di dalam industri hiburan tanah air.

Bingung dengan motif serta penyebaran berita palsu tersebut, Malique serta-merta telah mengeluarkan kenyataannya sendiri berhubung hal tersebut di dalam Youtube. Berikut adalah kenyataannya:-

"thank you for your prayers but there is a slight problem. nobody is sick, nobody is dead. no cancer, no coffin. this is a fictional song written for black and monkey bone records. everyone involved in the production of this song is pretty much healthy and living happily. stop being over emotional and stop the negative rumors, this is just a song. just enjoy it. cheers, qarma musiq".

Kenyataan tersebut telah disiarkan di dalam youtube lagu Teman Pengganti yang menggandingkan Malique dengan Black. Malique yang masih lagi memegang status sebagai artis distribution untuk syarikat rakaman Warner Music Malaysia banyak menghasilkan lagu gandingan bersama beberapa penyanyi rakaman tanah air. Antarany ialah Dato M Nasir, Jamal Abdillah, Black, Najwa Mahidin dan Amanda Imani.


Ranking: 5

{ 6 ong gedek gedek... read them below or add one }

fyna said...

sabar je lah mak jemah.. ingatkan betul-betul tadi. DENG!!


25 September 2012 at 21:31
Ana Farhana said...

blh pulak mcm tu?? sapaaa py kja laa


25 September 2012 at 21:54
Hnahdy said...

terkejut gak.huhu


25 September 2012 at 21:56
paripariputih said...

nak kena gunting lidah org yg sebarkan fitnah ni... haisy... mati tu bukan boleh dibuat main2 apa daa...


25 September 2012 at 22:18
Hanna said...

Haish teruk tau rumours macam ni. Hidup mati orang dibuat main. Huhuhu.


25 September 2012 at 22:54
Remy hazza said...

belum sampai ajal dia... tak elok sebarkan pasal hal2 mati nie....


26 September 2012 at 09:51
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved