Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

::AFZALSUKASUKI BLOGLIST SUPERSENGAL::

on 22 October 2011

Adalah suatu malam yang hening di sebuah bilik yang didiami dua ekor budak sengal. Tetibe budak sengal ni rajin pulak nak buat assignment yang selalu di-copy paste dari bebudak nerd di kelas mereka. Tengah berseronok buat assignment  di komputer, datanglah seorang nyamuk lalu hinggap di monitor komputer budak sengal itu tadi.

Lalu salah seorang dari budak sengal itu telah membunuh nyamuk itu sampai terkeluar darah yang diangkut nyamuk itu. Dengan tidak semena-mena, seorang lagi budak sengal  telah ketawa terbahak-bahak akibat tindakan kawannye yang ...... Budak sengal yang melihat kawannya gelak besau tadi pun masuk join sekali. Lalu, tergelaklah mereka dengan kesengalan yang melampaui batas sehingga terkencing-kencing dalam seluar. ahahaha

inilah budak sngal di dalam cerita di atas
 p/s: ini entry afzal sepatutnya tapi ntah camne ley melekat di blog miera lak..ajaib nin pelik. :)
Ranking: 5

{ 4 ong gedek gedek... read them below or add one }

sis92 said...

cik mira gojess..segmen ni kena buat dialog tau :0


22 October 2011 at 23:17
vincenzo carlone said...

Kiss here :) kiss me back Gossip


23 October 2011 at 03:36
afzalsukasuki said...

hahaha mira2 :) tak kisah la sis92,dia tgh bz sgt men ngan nyamuk2 dia tu.hahaha :D

p/s : okeh mira, sudah hapdate.hehe :D


23 October 2011 at 07:26
cik kiwi's said...

ngeh ngeh ngeh!!..:P


24 October 2011 at 08:37
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved