Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Buat Pasangan Kekasih...

on 9 October 2011

Bf : Kita main satu game nak tak ?
Gf : Game apa ?
Bf : Mcam ni , esok awak tak paya contact saya . Mksudnya tak paya text call or apa apa yng berkaitan lah . Saya pun buat mcam tuu dkat awak okay ? Kita tgok spea menang .
Gf : Okay !

Esoknya , si Gf terpksa lah than rindu dkat Bf . Mengenangkan yng ni satu permintaan, si Gf cuba kuatkan hati .

Keesokkan harinya , si Gf call si Bf . Tapi tak dijwab . So si Gf pegi dkat ruma Bf dia . Di luar ruma ,rmai orng . Dia mula rasa pelik then trus msok ke ruma . Sekujur tubuh terbaring kaku di tnga ruma . Dan tubuh tuu adalah jasad si Bf yng dah meninggal . Mak si Bf pun bagi surat dekat GF .
Surat yang bertulis :

Sayang , smlm awak dpt hdup sehari tnpa saya . Saya pasti esok dan seterusnya awak juga boleh hidup tanpa saya. Jgn bersedih dgn pemergian saya ini.
p/s: ingatlah wahai pasangan kekasih di luar sana, tiap-tiap yang hidup pasti akan meninggal dunia jugak. itulah lumrah hidup.
Ranking: 5

{ 28 ong gedek gedek... read them below or add one }

AIEN NOT ALIEN said...

dah sampai masanya pergi..akan pergi jua...


9 October 2011 at 14:39
Bro M.7. said...

Sampai masa ku pergi jua..huhuu..


9 October 2011 at 15:46
♥Aien Najwa♥ said...

Kalo aiN kene cmtu confirm menangis teresak2..=(..Tapi lepas itu, kiter akan kuat menghadapi nyer..menerime Qada dan Qadar nyer...Setiap yang hidup akan pergi jue....


9 October 2011 at 15:56
Karimah Macho said...

siannye GF .. tapi takpe, kekasih boleh dicari..ibubapa tiada penggnti..peaceee^^


9 October 2011 at 16:13
Elie Lily said...

setiap yg hidup, pasti akan pergi..


9 October 2011 at 19:03
~Nana 귀여운~ said...

mmg sedih kalau dapat tahu pemergian kekasih hati...hummm


9 October 2011 at 19:37
aiNa yaZiD said...

lumrah kehidupan.. hidup di dunia hanya smentara.. setiap yang bernyawa pasti akan mati. cuma tak tau bila waktunya..


9 October 2011 at 21:33
melody chinta said...

cdey nyer..nk nges..T__T


9 October 2011 at 22:36
MoneyMakerGroup said...

boleh buat drama pendek ni...


9 October 2011 at 22:46
Sha said...

menitis air mate heeeee :(


9 October 2011 at 23:23
♥ norlida ramli ♥ said...

huhu..sedihnya...:(

setiap yg idup pasti akan pergi jua ..


9 October 2011 at 23:32
lilydamia said...

sodih ok..huhuhuhu nangis...esok2 GF main mesej BF dia sent..macamana game apa pulak tu?? ayooo takout


10 October 2011 at 00:21
m!3yr4h_LolLy said...

sangat sedih kalau berlaku macam nie. huhuhu


10 October 2011 at 12:47
Shorim Kasih said...

;-) entry ni best..pertama baca kt fb..sayu je ..huhu


11 October 2011 at 22:30
Norfidayu said...

alaaa..sedih lah entri ni.. :'(


11 October 2011 at 22:36
cik mona said...

eeee kesiannye..


12 October 2011 at 22:38
neesa_jun said...

sedihnya........erm......


13 October 2011 at 00:29
ctk said...

huhuhuu..xnk la men games tuuuu :(


15 October 2011 at 23:16
lee delaila said...

sedih....sgt2 sedih

n3 ni wat azie teringat kt mendiang bf azie.....amik mase gak azie nk lupekn die ><


18 November 2011 at 14:29
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved