Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

GEMPAR!!! KERANA HAZIQ BABY DIANA HILANG DARA

on 29 November 2012

GEMPAR!!! KERANA HAZIQ BABY DIANA HILANG DARA - Remaja yang dikenali sebagai Baby Diana @NurDianaaAli meroyan di Twitter miliknya beberapa hari lalu dan mengatakan dirinya telah ditinggalkan kekasih hatinya sebaik sahaja mendapat daranya.

 

 
 
 
Ranking: 5

{ 6 ong gedek gedek... read them below or add one }

Major Raidenovich said...

Meroyan.time main tau merengek jer.


29 November 2012 at 16:27
ct cheery said...

dia frust sangat kot sampai xleh nak pikir baik buruk..buat dosa berdua tp yang tanggung sorang..mybe dia ingat dia boleh settlekan masalah dengan bertweet2x ni..cian pulak baca..huhu


29 November 2012 at 16:41
Zaf98 said...

huhuuu... mesti akak tu stress~ sampai kuar sume binatang dlm tweet dia. sem0ga Allah ampunkan dosa dia~ Amin...


29 November 2012 at 17:18
Leeza dayasari [santai leeza] said...

kesian pun ada juga... haizz...
bila fikir balik.. macam mana dia nk facing hidup dia. aduhai... bawa2 bersabar ... dan percayalah ALLAH SWT SENTIASA DGN AWK.


29 November 2012 at 17:36
Remy hazza said...

meroyan tak tentu pasal... aib sendiri didedahkan..... waktu seronok lupa tuhan.....


30 November 2012 at 01:19
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved