Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Fasha Sandha Tolak Tajaan Kahwin 29 April

on 10 March 2012

Salam sejahtera... Memang dah jadi lumrah dunia artis kalau berkahwin, mesti ada saja pihak tertentu yang hendak menjadi penaja bagi majlis perkahwinan artis ini. Tetapi, berbeza pula dengan Fasha Sandha yang menolak semua tajaan kerana tidak mahu dianggap "Wedding Of The Year", Fasha Sandha akan mengikut kata bakal suaminya yang mahukan perkahwinan mereka dilakukan bersederhana.

Fasha yang mengumumkan bakal bernikah pada 29 April 2012 di Bali baru-baru ini akan menbuat tiga majlis resepsi untuk perkahwinan mereka yang dikatakan sederhana itu.

Fasha juga turut memberitahu bahawa dia dan bakal suami, Jejai telah menolak secara baik tawaran tajaaan yang pernah cuba untuk menaja keperluan pada hari bersejarah mereka itu nanti. Segala persiapan yang dilakukan untuk hari persandingan kelak menggunakan duit mereka sendiri.


p/s: kesian pihak penaja itu, pe kate korang taja perkahwinan miera jela. hihi  (SUMBER)
Ranking: 5

{ 5 ong gedek gedek... read them below or add one }

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/


10 March 2012 at 17:08
remyhazza said...

remy setuju.....
taja jer wedding miera....
fasha tu dah kaya....


10 March 2012 at 17:38
Nora Silah said...

kawin jugak fasha ni dgn jejai ek. heheh


10 March 2012 at 18:54
[sutera kasih] said...

akhirnya..syukurla..


10 March 2012 at 19:59
naiemah_ramli said...

dah nak kawen diorg ni..waaa...


11 March 2012 at 14:13
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved