Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Mulut Wanita Jadi Ibu Tumpang 12 Anak Sotong

on 17 June 2012


Seorang wanita berusia 63 tahun terkejut selepas mendapati mulutnya menjadi `rumah tumpang’ bagi 12 anak sotong selepas dia makan sotong kurita. Dia menyedari perkara berkenaan selepas membuat pemeriksaan doktor selepas mendapati ada benda yang menyucuk-nyucuk di dalam mulutnya.

Perkara tersebut didedahkan dalam dokumen sains di Pusat Bioteknologi dan Maklumat Kebangsaan di Bethesda, Maryland. Menurut laporan tersebut, selepas merasakan ada benda tajam di dalam mulutnya, dia terus menemui doktor untuk membuat pemeriksaan.

Doktor kemudian menemui telur sotong melekat di dalam mulutnya terutama di bahagian lidah, gusi dan pipinya. Setelah dimasukkan ke dalam hospital, barulah anak sotong itu dikeluarkan daripada bahagian berkenaan. Doktor menggambarkan telur sotong itu sebagai organism hidup.

Laporan itu menyebut, wanita itu tidak makan semua hidangan sotong yang dimasaknya selepas mendapati ada benda asing di dalam sotong tersebut. Walaupun dia meludahkan semula sotong itu, namun sebahagian kecil telur telah melekat di dalam mulutnya tanpa disedari oleh wanita tersebut. Kebiasaannya restoran yang memasak sotong kurita akan membuang bahagian dalam sotong tersebut sebelum dihidangkan kepada pelanggan.

SUMBER
Ranking: 5

{ 4 ong gedek gedek... read them below or add one }

Amir Baker said...

Astaghfirulhalazim. Sungguh menakutkan la. Euwww sotong... Ayoyo


17 June 2012 at 23:41
Remy hazza said...

eeee......
siap dah menetas dlm mulut.......


18 June 2012 at 00:26
kiz said...

tak makan sotong..


18 June 2012 at 01:26
Witch Vera said...

Yay! ScarYyyyYYyyy.... huhu


18 June 2012 at 07:31
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved