Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Ayah Lukis Gambar Anaknya Dalam Keadaan Bogel

on 15 May 2012

Pelukis Zhuangping Li yang melukis anak perempuannya menjadi model bogel telah menimbulkan perdebatan panas. Para ahli budaya menyatakan, dari sudut pandang etika, tindakan Li Zhuangping memang salah. Namun si pelukis dan anaknya berkata: "Tidak peduli warna kacamata apa yang dipakai orang lain untuk melihat kami, kami sangat murah hati."

Li Zhuangping adalah seniman Sichuan, sementara anaknya bernama Li Qin. Katanya dia hanya bersedia menjadi model untuk lukisan minyak ayahnya dan "tidak akan menerima" menjadi model dalam bentuk yang seperti filem. Li Zhuangping dan anaknya menjelaskan bahawa ini semata-mata untuk seni. Isteri Li Zhuangping juga setuju dan dia juga mengatakan bahawa dia "cukup iri" pada anak perempuannya. Menurut sang isteri, suaminya telah menggunakan cara yang begitu indah untuk melukiskan dirinya ketika muda.

 

SUMBER
Ranking: 5

{ 8 ong gedek gedek... read them below or add one }

Jai Montana said...

aiyoo bapak..heheh


15 May 2012 at 10:38
Ayien Ocaca said...

aigooo...
guna alasan seni...
kalau bapak die muda, bernafsu lagi..
mampus anak die tu...


15 May 2012 at 11:03
Cik tikah said...

cantiklah anak dia :)


15 May 2012 at 12:52
remyhazza said...

nasib baiklah bapak dia dah tak berapa nak muda...... he3


15 May 2012 at 14:10
phreak-id said...

Gambar Mak taknak lukis? Bapak pun, nak yang tegang-tegang je, yang kendur taknak. Hahaha


Terbaru >Selamat Hari Guru >Hospital Kuala Lumpur (HKL) Terbakar ! >Serangan Nafsu - 3 Serangkai - Jenayah Masa Kini


16 May 2012 at 13:22
Klik Aje ! said...

minta kebenaran untuk copy article ini. terima kasih kredit akan diberikan kepada anda.


17 May 2012 at 01:48
khusainikusi said...

sanggup ayah dia sanggup lukis maruah anak dia sendiri pastu tonton kat orang lain...manusia semakin hri makin kreatif n pelik...


4 July 2012 at 15:48
EmpayarUtama said...

Saya jadi dinding pun ok :)


12 July 2012 at 21:43
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved