Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

SubhanaAllah!!! Akhbar Online UMNO Ubah 'Takbir' Kepada 'Take Beer'

on 28 May 2012

Maaf!!! Entri ini bukan bermaksud ingin menyebelahi pembangkang dan menjatuhkan kerajaan. Tetapi, apa dah jadi dengan akhbar online UMNO??? Lihat lah gambar di bawah, TAKBIR di ubah menjadi TAKE BEER dan pelbagai lagi fitnah dilemparkan kepada para pembangkang.

Betul lah selama ini, ramai orang bercakap politik di Malaysia tersangatlah kotor dan jijik. Yang itu cakap ini, manakala yang ini cakap itu. Alih-alih, yang cakap itu keluar parti ini dan ikut pula parti yang difitnahnya.

 

Ranking: 5

{ 7 ong gedek gedek... read them below or add one }

yusuflaili(Goku) said...

inilah Politik di malaysia sekarang ni..tak tahu aku yang mana bersih dan yang mana kotor.


28 May 2012 at 16:18
Anonymous said...

slogan take beer tu nak perlia PAS la bodoh...

PAS bukan agama tp parti politik..bengap tak habis2...


28 May 2012 at 16:30
Remy hazza said...

keliru dgn keadaan politik semasa... dah tahu sapa yg benar sapa yg tidak benar.....
moga tuhan bukak hati sebelum pilihanraya nanti.....


28 May 2012 at 18:45
Hafiz Abdul Tahir said...

politik...moga Allah pulihkan keadaan berpecah belah dan tentang menentang ni...


28 May 2012 at 20:06
Anonymous said...

Hafiz. Sila nilai info sesuatu isu dri 2 pihak. Dari situ anda bole tahu yg benar.


29 May 2012 at 02:33
Anonymous said...

bodo nok mapuh nate umno nih!!!!! btw.. perlu ke perli pas pakai ayat take beer? tengok sape yg bodoh. org yg perli atau yang diperli? sebelom perli pakai la otak tu.. bodoh!!!


29 May 2012 at 09:12
Anonymous said...

sebenarnya org yg perli tu lagi bongok..


30 May 2012 at 00:35
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved