Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Biadab!!! Ibu Membiarkan Bayinya Dirogol

on 9 May 2012

Entah apa yang ada dalam fikiran ibu yang satu ini. Bayi yang merupakan darah dagingnya sendiri dicabuli. Kini si ibu itu pun mendapatkan hukuman penjara seumur hidup. Tessa Vanvlerah dinyatakan bersalah oleh hakim di mahkamah Missouri pada Januari yang lalu atas tuduhan membiarkan kelakuan tindakan liwat dan pemerkosaan terhadap bayi perempuannya sendiri yang kini berusia 3 tahun.

Vanvlerah ditangkap pertama kali pada tahun 2010 setelah polis menahan Kenneth Kyle, seorang pensyarah berusia 49 tahun yang mengajar di California State University East Bay atas kejahatan pornografi anak. Polis menemukan ratusan gambar pornografi anak. Foto-foto tersebut salah satunya mengarahkan mereka kepada Vanvlerah.

Siasatan dibuat, rupanya Vanvlerah telah mempunyai hubungan dengan Kyle setelah berkenalan di dunia maya. Kyle yang diketahui seorang pedofilia rupanya menyukai anaknya. Dan yang paling menyedihkan, Vanvlerah, justru menyokong niat itu. Mereka pun mula melakukan perkara keji itu ketika bayinya masih berusia 5 bulan.


ingin baca lagi kisah ibu bapa yang bersifat binatang, klik sini
SUMBER
Ranking: 5

{ 3 ong gedek gedek... read them below or add one }

remyhazza said...

bodoh punya mak.... anak sendiri pun sekejam itu....apatah lagi anak org lain...
tadi remy tertengok satu clip kat fb kawan.....
seorang wanita mendera bayi kecil.... siap tampar , sepak terajang......hempuk dgn bantal....
tak sanggup nk tgk sampai habis.....kejam sesangat!!!!!
kalau depan mata remy... mau remy balas balik semua tindakan nya.....


9 May 2012 at 19:03
eiqa azra said...

GILA..
tu je yang boleh dicakap pasal mak dia..


9 May 2012 at 20:54
jeffirashamia said...

Nak kata gila seks tak juga..tp kalau dah sampai tahap bayi pun nak d 'try'..ntahla nak cakap apa..baik perempuan mcm tu jd mandul jer..tak layak jd ibu..


19 May 2012 at 18:38
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved