Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Najib Pergi United Kingdom, Takut Nak Bubar Parlimen

on 14 May 2012

Salam sejahtera... khabar angin kencang mengatakan bahawa Najib Tun Razak, Perdana Menteri kita ingin menghadap Agong kita pada hari ini. tetapi berita terbaru yang admin dengar yang berlegar-legar di facebook, Najib sudah pun berlepas ke United Kingdom. Atas urusan apa, tidak pula pihak admin tahu.

Ada juga yang mengatakan beliau ingin 'shopping' sakan bersama isterinya, ada juga yang andaian mengatakan beliau ingin menghadap Ratu Elizabeth mintak 'berkat' dan pelbagai lagi andaian. Walau apa pun alasan, kita tunggu dan lihat jela apa komen Perdana Menteri kita.


p/s: no hard feeling ya y'all!!!
Ranking: 5

{ 2 ong gedek gedek... read them below or add one }

Crew Fathi said...

Tak perlu kata apa-apa.. Senyum.. Senyum... Akhz! macam2 kan kalau berpolotik ni.. Hmm.. kita tengok lah apa yg jadi nanti..


14 May 2012 at 11:59
remyhazza said...

macam2 spekulasi...... kita tunggu dan lihat......


15 May 2012 at 00:12
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved