Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Akhirnya, Man Utd Tumbang

on 29 January 2012

Salam sejahtera... hari ini miera ingin bercerita mengenai perlawanan Piala FA English pada malam semalam. Nampaknya, semalam ada satu satu pasukan besar dalam liga utama England tersadong dan ianya adalah Manchester United ( Man Utd). Mereka telah tewas kepada skuad Liverpool 2-1.

Dengan kemenangan ini, mungkin pasukan Liverpool telah berjaya mengembalikan moral pasukan mereka yang telah 'hilang' dek kerana kekalahan yang berturut-turut sebelum ini. Tetapi, perkara sebaliknya berlaku pada Man Utd. Mesti lepas ini Man Utd dah tak boleh fokus kan, kalah memanjang jela <-- yuhuuu!!!!

Walau macam mana pun, miera tersangat gembira dengan berita ini kerana benci dengan sikap peminat mereka yang fanatik itu. rasa macam dunia ini ana yang punya. 

BOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!


p/s: gantung but jela Giggs, kau tu da tua sangat. lalala
Ranking: 5

{ 8 ong gedek gedek... read them below or add one }

naiemah_ramli said...

erkkkk..hihihi...
errr...chelsea mnang ke klah ek..lala


29 January 2012 at 18:53
HalimKich said...

amboi..man city klh rabu lalu dgn libepul xnak review ke hihihi


29 January 2012 at 18:55
Boyz_ed said...

Amboih2 !! Anti nieyh ! Unlike post nieyh ! XD . Ed mnat MU . :P


29 January 2012 at 20:35
Aida Omar said...

haha..siap campak masuk jamban lagi eh.


29 January 2012 at 21:08
Detective Fiqa said...

hahaha =.= dahsyat :D


29 January 2012 at 21:54
nurpiska said...

yeay liverpool mnang!

#padahalbukanminatbolapon.

hee tapi support psukan feberet en suami:)


29 January 2012 at 23:15
Beckhrooy said...

janji Liverpool Menang !!


30 January 2012 at 01:48
Mohd Norafzal said...

haha hidup Sri Lanka FC yeay!!


30 January 2012 at 07:57
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved