Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Fanpage Katak Comel Blog

on 27 January 2012

Assalamualaikum... disebabkan ada beberapa cadangan yang menyuruh miera buat fanpage bagi blog ini oleh beberapa blogger, pada tanggal semalam, miera telah buat fanpage untuk blog miera ini. mungkin ramai yang sudah tahu mengenainya dan juga telah LIKE. lalala

Melalui fanpage miera ini, korang sangat dialu-alukan untuk ping entry dan bertanya kabar secara santai dari facebook. korang tidak perlu risau, miera tidak akan buang komen ataupun wallpost korang kat dalam fanpage itu. ini janji miera, bukan janji Pakatan Rakyat ya! peace

Dengan gigitan drakula, miera ingin merasmikan fanpage Katak Comel Blog


JANGAN LUPA NAK LIKE KATAK COMEL BLOG YA!!!


p/s: maaf ya tiada bunga api semasa majlis pelancaran, bajet berlari-lari la..hoho
Ranking: 5

{ 14 ong gedek gedek... read them below or add one }

naiemah_ramli said...

wiwit..dgn rasminyaaaa...heee..
tahniah ^_^ =)


27 January 2012 at 18:14
infoklasik said...

waahh..tahniah miera..semoga berjaya.


27 January 2012 at 18:23
CekbOlat-bOlat said...

kahkahkah.. nnt aku bling bom secara rasmi fanpage.. ekekeke.. aku nk buat kcau kt situ.. boleh kn? ko an pakatan rkyat =)


27 January 2012 at 18:32
cik kiwi's said...

tahaniahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!. aku nak buat jugak


27 January 2012 at 19:00
Cik Meeja said...

Wahhhh!!! Tahniah miera!!=)

Do visit us at :
RAFHANAH BLOGSHOP


27 January 2012 at 19:01
fathiyyahISMAIL said...

wah tahniah! :D saya dah like dah pun ^^


27 January 2012 at 19:01
Boyz_ed said...

Kak Miera , Ed dah LIKE tao ? =) Thanx you .


27 January 2012 at 20:16
Saddila said...

kahkahkah nnt gua like okay :))


27 January 2012 at 20:20
wannuramirah said...

huhuhu, ong ong ong gedek gedek gedek. wa da like tau cikgu ! keempat taw. hihi :D


27 January 2012 at 21:02
Aida Omar said...

dah like setelah di ugut oleh tuan blog :P


27 January 2012 at 23:09
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved