Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Ciri-ciri hantaran RM10,000

on 14 January 2012

Ciri-ciri wanita hantaran RM10,000 dari pandangan seorang ustaz yang tengah meletop masa kini, Ustaz Azhar Idrus:

1: Solat tidak tinggal
2: Menutup Aurat
3: Tidak pernah kapel
4: Jaga tingkahlaku
5: Pandai mengaji
6: Tahu hukum agama
7: Hafal quran
8: Pandai memasak
9: Pandai menjahit


p/s: Majoriti perempuan zaman sekarang pernah couple. Jadi, pandai-pandailah kurangkan wang hantaran tu ye. Hehehe.
Ranking: 5

{ 27 ong gedek gedek... read them below or add one }

Wana Mikhail said...

kalo camni 20k pun boleh... cmni baru betul2 boleh demand wang hantaran..ni pakai baju x ckup kain..letak mahal..T_T....


14 January 2012 at 00:20
ChaCha said...

hahah..insyaallah akan perbaiki diri ke arah itu :)


14 January 2012 at 00:23
cik kiwi's said...

kiwi 7 ribu je letak. so guys, jomlah meminang kiwi..hahahha


14 January 2012 at 00:26
naiemah_ramli said...

hihihi....rasanya tak kn smpai 10,000 kot..hahah...


14 January 2012 at 00:26
Selendang Merah said...

yes2 kalau nak jimat cari popuan yg dh kapel..haha

tapi sm nak yg paling mahal...yg x kuar umh..duk dalam bilik jew..hehe..

rm 15ribu kut..hehe


14 January 2012 at 00:33
Lady Emilya said...

oh, sy penah bc ni kt facebook..:) betulla..


14 January 2012 at 00:34
هانيم إرشاد said...

rasenyee tak perlu banyak-2 sampai rm10k untuk hantaran. yang penting khdupan slpas kawen, ade wet o tak. kalau berhutang untuk wet hantaran, baek tak payah kawen :)

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/mari-pakena-nasi-lemak-meletup-di.html


14 January 2012 at 00:36
PeRmAtA bIrU said...

hahahha... memang terbaik argh...:)


14 January 2012 at 00:41
ShahzCudin said...

btol..kurgkan lah nilai tu demi sesorg yg sanggup menanggung dosa seorg wanita..


14 January 2012 at 00:58
Faizz's Jamil said...

sapa ada ciri2 nih..mang tiptop la..
tuan rumah ada?


14 January 2012 at 00:58
Cik Etel said...

insyallah hrp mampu menjaga diri untuk dpt 10k tu


14 January 2012 at 00:58
shida'R said...

hehee...insyallh akan mmperbaiki utk 10ribu hntran ^_^


14 January 2012 at 01:33
zana said...

menarik..tp skg ni ssh nk cr yg x penah couple..klu ade pun 1000 dlm sejuta B)


14 January 2012 at 01:35
mR.aSLaN said...

miera tinggal bape ribu?
2 ribu ada x?
heheheheh


14 January 2012 at 07:58
che mid said...

kalau nak isteri macam tu, suami kena 2kali lebih dari itu kannn..


14 January 2012 at 08:28
♪ cik katak ♪ said...

hehehehe sedang baiki diri..
tapi mahal-mahal pon tak perlu kot :D

pssst miera berapa agaknya :D


14 January 2012 at 09:44
Boyz_ed said...

Hahaha ! Susah lerr kn , memey skunk majoriti prempuan bnyk yg dh couple. ;D


14 January 2012 at 09:52
SeseDaP RaSa said...

haha.. pdan muka org popuan..kena sebiji..hehe


14 January 2012 at 14:48
ツchaMBBchokieyツ said...

Payahlah nak jumpa Perempuan cam nie zaman sekarang .


14 January 2012 at 16:47
Cik Azizah said...

hahaha tak semua boleh buat..sikit2 jadilah lepas diri n untuk suami jer..ekeke :p


14 January 2012 at 17:11
m!3yr4h_LolLy said...

pergh. susah nie. ade jugak kalau yang ikut tahap pengajian kan. hee


14 January 2012 at 19:57
mR.aSLaN said...

sbb payah nak jumpa la aku takde gf...


14 January 2012 at 22:33
duan said...

susah la sekarang ni nak jumpa perempuan yang hantaran bawah rm10k, lg2 klu da ade degree, lg la nak naik kaw2 hantaran..


14 January 2012 at 23:36
Meow Meow said...

10k tu tak silap bagi yang dah habis sekolah. 20-30k yang ade degree. 40k keatas phd. :D


15 January 2012 at 12:35
Anonymous said...

kawan guwa 5K je ada master lagi..ada apa hal


2 April 2012 at 19:47
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved