Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar Guru Paling Cantik Di Dunia

on 31 January 2012

Salam sejahtera... pernah tidak para pembaca sekalian membayangkan seorang cikgu yang cantik bak bidadari mengajar kita? Di China, terdapat seorang guru yang cantik menawan telah mengajar di satu sekolah rendah di sana. Selain itu, beliau juga merupakan model sambilan semakin dikenali ramai selepas muncul di rancangan TV dan ditabalkan 'China Most Beautiful Female Teacher'.
  
Namun, sejak kebelakangan ini, beliau telah mengalami populariti yang besar di internet tetapi pada masa yang sama juga pengalaman yang kritikal dan dicemuh. "Saya hanya orang biasa, saya hanya mahu kehidupan yang normal, tidak cuba untuk mendapatkan publisiti", kata Zhu Songhua, guru yang luar biasa yang tidak pernah memenangi anugerah untuk pengajaran teladan.





p/s: amacam para jejaka, berkenan tak dengan calon ini?? ahaha
Ranking: 5

{ 27 ong gedek gedek... read them below or add one }

Arina Shamsul said...

subhanallah..jangankan lelaki saya pun nganga juga kalau tengok cikgu ngajar camni..hahaha..

saya pun da update,ada masa jemput singgah ye..ngee


31 January 2012 at 10:28
cik kiwi's said...

subhanallah. cantik ciptaan Allah


31 January 2012 at 10:30
Izz Faizah said...

Sumpah lawa..cntiknya dia..:) sye terkedu tgok..haha


31 January 2012 at 10:37
nora rashid said...

cantiknye...macam ni...budak msti rajin masuk kelas...hehe


31 January 2012 at 10:42
Cik tikah said...

memang cantik. confirm budak lelaki selalu mai kelas. kan. hehe


31 January 2012 at 10:49
Detective Fiqa said...

wooooooohoooooo. cantiknya :)


31 January 2012 at 11:14
yusuflaili(Goku) said...

salam;
ada jugak orang cina besar mata!!.


31 January 2012 at 11:47
Saddila said...

guru yang luar biasa yang tidak pernah memenangi anugerah untuk pengajaran teladan -____-


31 January 2012 at 11:55
cinta siswi said...

wuuu.. nk jadi student dia la..hihi..


31 January 2012 at 12:00
khairul said...

mak aii..cun nyer


31 January 2012 at 12:04
CekbOlat-bOlat said...

wa nak apply jdi ank murid die !!!


31 January 2012 at 12:15
Cik Azizah said...

xjadi nak belajar..asyik nak mgorat cikgu jer..ekeke :p


31 January 2012 at 12:39
Lea Isnawi said...

cantik!
baek jadi model je

hihi


31 January 2012 at 13:18
duan said...

wow! kalau camni lawa cikgu takpun lecturer ajar, memang akan dapat A+ la jwbnye..hahaha


31 January 2012 at 13:57
naiemah_ramli said...

waaaaaaaaaaa...cantiknya.. T__T
msti anak murid dia tak pnah ponteng ni dlm clas dia..hihihi


31 January 2012 at 14:17
Aida Omar said...

erk..cun seyh! kalau mcm nie tak belajar lah jawab nye.. focus tang lain.. haha


31 January 2012 at 14:23
Spudin said...

mak ai ...cantek siot


31 January 2012 at 14:54
wannuramirah said...

pehhhh, cikgu cmni. sure pelaja2 laki ta pena ponteng kelas ! huh


31 January 2012 at 15:32
aimaniman said...

yupp budak2 lelaki terlopong dan rugi kalau ponteng,... semua tekun je merenung muka cikgu...

salam kenal dan dofollow sini...


31 January 2012 at 16:39
capt. keon alhan said...

tak khusyuk belajar...isk3


31 January 2012 at 16:55
Boyz_ed said...

Amboihh ! Cuci mata dkt sni . XD . Pergh ! Xmsuk lerr blaja cm nieyh . :P


31 January 2012 at 17:46
pondok usang said...

awek sy lagi comel..hehe~


31 January 2012 at 18:27
nur hidayah said...

aceceh canteknyr.. naseb mngajar skolah rendah.. kalau ngajar hight school comfirm student laki cair.. ^_^


31 January 2012 at 18:36
remyhazza said...

cantik nyer cikgu depa.... kalau mcm nie... hati2 sekolah 24 jam pun takpa.....


31 January 2012 at 23:49
hunny bunny said...

confirm tak ponteng sekolah.. !!haha


1 February 2012 at 00:14
amranaiman said...

xponteng kelas macam ni huhu :P


1 February 2012 at 00:37
sara E a.k.a ct said...

subhanAllah!..cntik nyeee hai..tp an..china memang peymes dgn kecntikan org y cntik..ad y umo 40 ke 30..still muke mcm 14..cun sgt2:D


1 February 2012 at 10:44
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved