Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Terima Kasih Daun Keladi!!!

on 6 January 2012

Assalamualaikum... tiga hari lepas di kala waktu senja sedang menyingsing, ada seorang blogger buat private message (pm) pada miera. Ingin tahu apa yang kitorang gosipkan, baca dialog di bawah.

blogger : tahniah miera sebab jadi follower ke-888 saya. Nak hadiah tak?
miera : taknakla, saya ikhlas jadi follower awk taw sebab blog awk banyak entry yang berguna <-- ayat pancing je ni
blogger : terima kasihla  tapi saya  nak jugak kasi hadiah pada awak
miera : sukatilah, tak kisah pun <-- yes, sasaran sudah mengena (dalam hati)
blogger : camnila, dulu saya bekerja dengan syarikat tunetalk, so, saya banyak simkad tunetalk yang belum pernah digunapakai lagi. ataupun saya boleh bagi pada miera topup rm10. miera pilih la ye
miera: erm,nak topup la.
blogger: ok, nanti saya topupkan terus ke akaun awak.

10 minit kemudian, ada bunyi mesaj dari handphone miera. yes,topup da masuk. Blogger tersebut pun pm miera lagi.

blogger : da dapat topup tak?
miera : sudah, terima kasih ya!

Begitulah dialog antara miera dengan blogger yang baik hati tersebut. Nak tahu siapa blogger tersebut. beliau adalah abang Bo is a nerd. korang boleh terjah abang ini, mana tahu boleh dapat hadiah misteri macam miera jugak ke. ^.^

ini header beliau

p/s: da habisla topup aritu abang Bo, nak lagi boleh tak? hihi
Ranking: 5

{ 14 ong gedek gedek... read them below or add one }

DOMU-KON said...

untunglah miera..huwahuwahuwa..

apa kata kongsi sikit dgn misz domu..

"sharing is caring".....


6 January 2012 at 11:26
LaLa said...

wah miera, untung la jadi folower bertuah :)


6 January 2012 at 11:31
::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

nk gak !!!!!!!!!!!! :(

*untung la ha...*


6 January 2012 at 13:39
Cik tikah said...

bestnya dpt topup free :) abg blog tuh memang femes taw :) dia dh 16 kali dpt cek nuffnang. hebat kan?


6 January 2012 at 15:09
Boyz_ed said...

Xprnah dpt lg . Tp , dh prnah bg . :D


6 January 2012 at 17:38
SITI NUR AMIRAH ! said...

nak jugakk..!!! haahhaa


6 January 2012 at 17:50
Koding said...

Ada lori ada bas..


6 January 2012 at 18:40
Lady Emilya said...

wah untungnya akak!! =)


6 January 2012 at 18:46
remyhazza said...

dah lama dah terjah....
suka tgk banner die.....
cam donald trump !


6 January 2012 at 23:28
eddyhata said...

untung-untung....


7 January 2012 at 08:37
Mohd Norafzal said...

oo ingatkan jual topup :)


7 January 2012 at 10:15
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved