Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Man Utd Kalah Lagi

on 5 January 2012

Assalamualaikum...hari ini kita bersembang lagi mengenai English Premier League (EPL) lagi ya. Nampaknya, ada satu lagi pasukan favourite orang ramai tergolek-golek macam nangka busuk pagi tadi. Ya, ramai peminatnya di Malaysia dan pasukan itu adalah MANCHESTER UNITED. pasti peminat selain pasukan ini sedang bersorak kegembiraan pabila tahu berita ini. say 'BOOOO' pada fans Man U

Kali ini mereka tewas dengan Newcastle United dengan 3-0. Nampaknya, mereka memulakan tahun 2012 dengan permulaan yang hambar sehinggakan ada seorang pemain Man Utd (Phil Jones) menjaringkan gol sendiri <-- apo kono eh jang?? Sementara itu, pasukan favourite miera, Manchester City yang telah membelasah Liverpool lebih kurang 36 jam sebelumnya sedang berada di atas takhta dengan jayanya. Terbaek!!!

klik untuk tumbesaran yang sihat
p/s: Tak sabar nak tengok skandal miera pegang trofi tahun ini...lalala
Ranking: 5

{ 19 ong gedek gedek... read them below or add one }

Fiq Ras said...

amboiii! semangat bola gituuuuewww :D


5 January 2012 at 11:21
mR.aSLaN said...

baguslah kalah..mmg tak suka pon..
saya sokong Kg Dusuh FC punya team. tapi bola jaring lah


5 January 2012 at 11:42
e-lyana said...

xper2, hero kena kalah dulu, hahahaha

wekkkkkkkk :P


5 January 2012 at 12:10
Ungu Violet said...

naperlah diriku tak minat bola...huk...ngee


5 January 2012 at 12:34
Cik tikah said...

MU dah teruk skrg ni miera


5 January 2012 at 14:36
PopkoRn said...

dah agak da pon


5 January 2012 at 15:15
Boyz_ed said...

Amboooiii ! Nak pegang trofi ya ? Tinggi nya cite2 ? :P , btw . Xmao lerr skong MU lagi . Nk RM pulak . :D


5 January 2012 at 15:27
Detective Fiqa said...

penyokong MU kuat tuu~~ haha


5 January 2012 at 15:45
Mrs. Amad said...

sy kejutkan suami kul 4 pagi semate2 utk menyaksikan kekalahan MU..hahahaha..siannn die..


5 January 2012 at 15:47
Norlida Ramli said...

hehe..x minat bola :p


5 January 2012 at 16:45
Shaidatul Aireen said...

MU tak best laa . hee , kidding . :D sorry kayy . :)


5 January 2012 at 17:32
PopkoRn said...

haha..
aku bace yang lawak 2 jer.


5 January 2012 at 17:38
Emmet said...

wah, entry yang bagus, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D


5 January 2012 at 17:42
::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

kalah lagi..:(
tp tak minat man u..minat chelsea...tp kalah jga chelsea pon an..:(


5 January 2012 at 18:18
Hanif Idrus said...

http://hanifidrus.blogspot.com/2011/09/cara-meningkatkan-link-di-alexa.html

http://hanifidrus.blogspot.com/2011/10/bagaimana-hanif-blog-alexa-link-naik.html

baca ni untuk tahu bagaimana nak Alexa link...
Thanks Miera


6 January 2012 at 00:15
iszieylyanziy said...

mu asyik kalah je,,hehehe


6 January 2012 at 07:41
Shifa Jue said...

ha3.. sy gelak sesgt sbb sy shukerrr MU kalah.. sy minat Liverpool je..


6 January 2012 at 23:33
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved