Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Jum Belajar English

on 12 January 2012

Suami: Ayang, abang nak kahwin lain boleh?
Isteri: Boleh, tapi syaratnya kena belajar grammar English dulu.
Suami: Errr... Aaaa, Ok2.
Isteri : Satu tu "Singular"; dua atau lebih "Plural", kan?
Suami : Betul...
Isteri : One car sebagai singular, two cars pula sebagai plural. Apa bezanya?
Suami : Ohhh... tambah huruf "s" untuk yang plural tu kan?
Isteri : Betul tu. Sama juga la untuk abang..
Suami : Macam mana pula boleh sama?
Isteri : Satu isteri abang MAMPU, jika dua isteri dah jadi plural, maka abang MAMPUS, tambah "s" je, kan? ada faham??? :)



p/s: Say No To Poligamy!
Ranking: 5

{ 23 ong gedek gedek... read them below or add one }

Athirah Zain said...

pandai wife dy..haha
(^__^)


12 January 2012 at 00:15
Izz Faizah said...

hahahaha...lwak2..XD


12 January 2012 at 00:18
CekbOlat-bOlat said...

aku nak payung mas ! kbai


12 January 2012 at 00:27
remyhazza said...

ha ha ha.... mampus tu ler yg tak sedap nak dengar.....


12 January 2012 at 00:46
::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

hihihi...agak2 laki dia tu nk tak lg poligamy lps bini dia ckp mcm tu? =;="


12 January 2012 at 01:28
ShahzCudin said...

haha..nice nye ugutan..


12 January 2012 at 01:57
EnciK AxixOu said...

lau laki bwk bntl g tido luo pown bini dh risau..haaaa


12 January 2012 at 03:01
MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

Sangat suke entry ni..bolehla nnti nak cakap mcm ni kat my husband kalo dia nak mintak kawen lg satu...huhuhuhuhu


12 January 2012 at 08:56
هانيم إرشاد said...

haha. terbaek!!! :D

http://irsyanim.blogspot.com/2012/01/spontaneous-thursday.html


12 January 2012 at 10:11
♥AienNajwa♥ said...

hahahaha ! sempoooooiii..=)


12 January 2012 at 11:31
zareliqa afiqa said...

Bergeliga otak wife dia.hee :D


12 January 2012 at 16:41
mokcik-ann said...

hahaha..mampu tergelak jer lah


12 January 2012 at 17:29
Original CikTeddy said...

x blh blah punyer bini..haha


12 January 2012 at 21:28
Mohamad Nurhakimi Rashid said...

pandai2 je bini,maybe dia skolah orang putih dulu2 kot,hahaha


12 January 2012 at 23:22
EYFAalias said...

hahahahaa. Cute gila! :P


13 January 2012 at 20:06
Anonymous said...

Nie lawak jerr..tapi jgn le cakap no to polygamy..bende nie kan dah ketetapan ALLAH..ade dalilnye...siape kite nak cakap NO pada ketetapanNYA..


29 February 2012 at 07:57
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved