Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Kisah Mengenai Drakula

on 8 January 2012

Pada satu hari, Dracula dibunuh dan dia telah dibawa
berjumpa ahli sihir.

Ahli sihir enggan membenarkan Drakula masuk ke dalam
gengnya kerana dosa2 nya membunuh dan menghisap darah manusia.
Saya akan beri kamu satu lagi peluang untuk menebus
semua dosa yg telah kamu lakukan" kata ahli sihir. "Saya akan hantar
kamu balik ke bumi, TETAPI kamu tidak akan berupa manusia. Kamu hanya akan
dijelma ke "benda" bernyawa. Jadi apa yang kamu pilih..?", tanya ahli
sihir.

Okay.. saya nak menjadi BENDA BERNYAWA YANG BERSAYAP DAN MENGHISAP
DARAH,heh...heh...heh...". Ahli sihir pun bersetuju dan menukar
drakula menjadi KELAWAR PONTIANAK. Ke bumi dracula pergi, terbang ke
sana sini sehingga suatu hari dia dibunuh oleh seorang pekebun.

Sekali lagi dia dibawa menghadap ahli sihir. "Saya akan memberi satu
lagi peluang" kata ahli sihir. "Saya akan hantarkan kamu balik ke
bumi, tetapi bukan sebagai manusia atau kelawar. Jadi apa pilihan
kamu?". Dengan sipu2 Dracula ini menjawab "Saya nak jadi jugak BENDA
HIDUP YANG BERSAYAP DAN MENGHISAP DARAH!". Ahli sihir fikir sekejap dan kata
"Kalau itu yg awak mahu" dan menukarkan Dracula menjadi NYAMUK.

Ke bumi Dracula pergi, terbang ke sana sini menghisap darah haiwan
sehingga suatu hari SPLAT! dia dibunuh oleh mangsanya. Dracula terasa
bodoh sangat bila berhadapan ngan ahli sihir buat kali ke-3. "Saya
akan memberi awak peluang terakhir untuk bertaubat" kata ahli sihir
"Tetapi KALI INI kamu hanya dapat menjadi BENDA YANG TIDAK BERNYAWA.
So,apa dia kali ini?" Tanya ahli sihir.

Dracula yg masih degil ini menjawab, "ok, ok.. tolong tukarkan saya
kepada BENDA TAK BERNYAWA, BERSAYAP DAN HISAP DARAH...
heh.. heh.. heh..". "No problem" kata ahli sihir dan terus menukar
Dracula menjadi Tuala Wanita WING MAXI PAD.

bekas idola miera
p/s: sejak dua menjak ni, miera tak boleh tido sejak banyak 'drakula' gigit la. hoho
Ranking: 5

{ 25 ong gedek gedek... read them below or add one }

Azekzk said...

lain mcm je ni..


8 January 2012 at 12:10
Norlida Ramli said...

hehe..adeh,..tuala wanita pun xpela..janji xkena bunuh..err ??hehe


8 January 2012 at 13:07
maizatul azrina Yaakob said...

hahahaha comei kot cter nih.....


8 January 2012 at 13:41
Razifredz said...

layan .... kisah hangit seekor drakula


8 January 2012 at 13:47
LaLa said...

haha, tuala wanita pon boleh...
wanita je la kena...
apa la miera ni, heheh


8 January 2012 at 15:05
Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D


8 January 2012 at 16:29
Cik tikah said...

hahahah.. adoiii!


8 January 2012 at 16:41
Koding said...

Drakula...
Teman sejati wanita...
Huhuhuuu..


8 January 2012 at 18:23
mizzkeyna said...

so creative ... and such a funny story ... sgt enjoy bile bace entry nih


8 January 2012 at 18:25
Lady Emilya said...

haha adeh mcm2 her her :D


8 January 2012 at 19:57
duan said...

hahaha..yang ni akan dibuang ke tong sampah je..huhuhu


8 January 2012 at 20:00
::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

hahahah..."drakula" ggit tu nyamok kn..hahah :P

drakula jadi "Tuala Wanita WING MAXI PAD" =.=" errrr..


8 January 2012 at 21:12
red adia said...

huhuhuhuh.. klako! xp


8 January 2012 at 21:38
Khairil said...

seram!!! errr...


8 January 2012 at 22:46
Original CikTeddy said...

penah dgr cite ni..haha,ape punyer pondan drakula!


9 January 2012 at 00:00
Miss Purple Ungu said...

mmg lawak la lawak mira ni hahaha ;)
(#ayat berbelit)


9 January 2012 at 00:49
khairul said...

jgn "drakula" tu gigit miera tinggal bekas tau he3x


9 January 2012 at 00:53
My SweetPea said...

jenama apa tuh....kotex ke? libress or laurier...hahaha


9 January 2012 at 19:00
Suara Hati said...

huh..seram pulak pic tuh..


9 January 2012 at 23:46
myblog said...

hehhehehhe...no komen
datang dari Hanif bloglist

Hanif bin Idrus Blog


9 January 2012 at 23:58
remyhazza said...

kelakar ler.....
mcm mcm idea miera nie....


10 January 2012 at 01:01
MUHD SHAH JEHAN said...

scary lah pic tu =[...


10 January 2012 at 20:25
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved