Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Pengorbanan Cinta

on 15 January 2012

Seorang pakwe dan makwe tengah naik motor pada kelajuan 100km/j.


P : Slow la sikit . Takut lah !
L : Tak . Best apa !
P : No . It's not . It's scary me .
L : okey . Tak apa . Bagitahu dulu you love me .
P : Fine , i love you . Slow down .
L : Now , give me big hug . * girl hugs him *
L : Tolong buka helmet abang lepas itu , sayang pakai . Rimaslah .

Esok hari paper melaporkan sebuah kemalangan yang melibatkan seorang maut . manakala seorang lagi selamat . dipercayai berpunca daripada kegagalan fungsi brek . the true is , lelaki tadi sedar brek dia rosak masa tengah jalan . tapi , dia tak sampai hati nak bagitahu awek dia . dia suruh awek dia ckp ' i love you ' n suruh peluk dia buat kali terakhir . Dan dia suruh pakai helmet dia nak awek dia selamat . kenapa ? sebab dia tahu dia akan mati.


p/s: jum minum milo kawan-kawanku!!!
Ranking: 5

{ 22 ong gedek gedek... read them below or add one }

ChaCha said...

sadis tul...uhuk


15 January 2012 at 00:24
Arra Ahmad said...

patutnya dari awal tak bawak laju.:P


15 January 2012 at 00:37
naiemah_ramli said...

sedih tol..nape la dia tak servis dlu moto tu =.="


15 January 2012 at 00:53
Faizz's Jamil said...

sebelum naik moto tuh cium peluk n sewaktu ngn nya dlu..bwulah p merempit..aiyoo


15 January 2012 at 01:05
Lady Emilya said...

sebak plak haha ^^


15 January 2012 at 01:17
Shaidatul Aireen said...

mesti sampai sekarang aweknya tak habis nangis lagi . :D


15 January 2012 at 01:41
Koding said...

kisah benar ke ni??


15 January 2012 at 02:01
Koding said...

kisah benar ke ni??


15 January 2012 at 02:01
Ekkem Spark said...

sedihnya...jadi moralnya bawak dua helmet lain kali k :)


15 January 2012 at 11:08
Lady Diana @ Lat'z said...

laa...napa tak bagitau motosikal ada masalah..kan bengkel ada...hu3..


15 January 2012 at 12:35
Cik tikah said...

the fact is, kalau dh tahu brek rosak, kenapa nk bawa laju2? adoi. pape pun, cite ni sweet :)


15 January 2012 at 13:04
mira maisara said...

lain kali date kt tepi taman je..hihi


15 January 2012 at 16:04
fyna said...

uikkss... agak speechless...


15 January 2012 at 20:13
Azmi Khan said...

tak semua org bleh buat mcm tu....
1:1000....


16 January 2012 at 03:11
My SweetPea said...

huhuhu....sabor ajerla...


16 January 2012 at 08:15
L said...

mati dalm maksiat?? erk?? huuu

jom baca sekejp..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html


16 January 2012 at 14:34
penulisM said...

tak cukup romantik ni. kene tambah perencah lagi kui3..

Post baru: Luahan cinta youtube


16 January 2012 at 23:24
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved