Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Pasukan Gergasi EPL Tewas

on 3 January 2012

Assalamualaikum...arini miera ingin menulis lagi mengenai English Premier League (EPL). walaupun miera tak tengok, tapi nak jugak review mengenai EPL ini. Kalau korang nak tahu, banyak team gergasi EPL tewas dalam perlawanan dalam minggu ini dan juga miggu lepas (jangan teriak taw kalau team idaman korang tewas). malas nak cerita panjang, korang tengok sendiri ye.

Manchester United   2-3   Blackburn
Chelsea   1-3   Aston Villa
Sunderland   1-0   Manchester City
Fulham   1-0   Arenal

Pada pendapat miera, kekalahan mereka ini disebabkan kepenatan. yela, jadual liga sangat padat, beza antara perlawanan lebih kurang dua hari saja. dan kepada pasukan yang tiada pemain simpanan yang berpengalaman, lu pikir la sendiri. kesian...


p/s: tak sabar mahu tunggu Manchester City vs Liverpool. lalala
Ranking: 5

{ 18 ong gedek gedek... read them below or add one }

Boyz_ed said...

Hoho ! Suka2 . Btw , xsuka sbb MU klah ! My favourite team tuh ! :D


3 January 2012 at 10:48
Cik Ziera said...

chealsea kalah ! huh


3 January 2012 at 11:44
SITI NUR AMIRAH ! said...

chealsea kalah ? :( huh..!! hahah


3 January 2012 at 11:58
Lady Emilya said...

chelsea kalah ! huu :( :(


3 January 2012 at 13:26
hyz said...

kepnatan bukan isu. yang pnting, tak sentiasa kita diatas.. hehehe


3 January 2012 at 13:43
PopkoRn said...

konpem la liverpool...
yeah...


3 January 2012 at 15:49
Cik tikah said...

MU kalah tuh buat hati gua panas je. hahaha


3 January 2012 at 15:49
::♥~naiemah_ramli~♥:: said...

chelsea kalah truk gak ek.. :( sedih2


3 January 2012 at 16:11
Phat said...

habis point phat 2 game ni huhu


3 January 2012 at 17:45
::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hehe . choki pom tak tengok jugak . tapi bace je :)


3 January 2012 at 21:32
khairul said...

abg x minat bola


4 January 2012 at 00:59
Farra said...

Alaaa. MU kalah :\ huhu


4 January 2012 at 10:02
Razifredz said...

layan ... biasalah tu, nama pun main bolasepak, kalah menag tu biasa,apapun jadi aku tetap MU fan.


4 January 2012 at 10:30
EmpayarUtama said...

Tak nengok bola ...


4 January 2012 at 14:33
AdaApe..? said...

mmg agk tkjut blackburn mng dgn man u n sunderland mnang dgn man c..huhu


4 January 2012 at 20:12
ArulchelseA said...

utk chelsea tu pelan2 sikit sebut..kih kih kih


4 January 2012 at 22:23
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved