Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Ular Berkepala Tujuh???

on 11 August 2012


Gambar ular berkepala tujuh ini banyak beredar di dalam Facebook baru-baru ini. Gambar ini dikatakan diambil sebelum Hari Raya Aidiladha tahun lepas yang diambil oleh seorang pelombong di Maran.

Dikatakan juga saksi sempat mengambil gambar sebelum bertempiaran lari. Gaya-gayanya penampakan yang aneh seperti ini biasanya gangguan makhluk halus/jin/iblis. Tengok lokasi gambar ini diambil, alur air. Tempat lembab dan berair sentiasa menjadi tumpuan ‘makhluk lain’ melepak.

Mahu dikatakan 'photoshop', macam low quality sangat gambar ni. Dari bentuk ular tersebut, aku yakin ular tersebut dari keluarga tedung. Korang tengok gambar ular kepala tujuh kat bawah ni. Tapi jangan berlebih-lebihan sampai percaya yang pelik-pelik hingga boleh terjejas akidah sudah la ya!

 

Ranking: 5

{ 7 ong gedek gedek... read them below or add one }

Arra Ahmad said...

sebenarnya ular tu cacat..

serius wa teka:)


12 August 2012 at 00:12
Hanif Idrus said...

Mcm mana mereka berinteraksi yek...


12 August 2012 at 00:59
ultraman_88 said...

ulr sumpahan nih..kui2


12 August 2012 at 03:42
yusuflaili(Goku) said...

betul tu aku pernah tengok gambar ni dalam blog juga tahun lepas.hangat jugak kes ni dulu..ramai yang komen gambar ni tipu...


12 August 2012 at 10:08
Remy hazza said...

tiada yg mustahil dgn kuasa Allah....


12 August 2012 at 12:32
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved