Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

KEK PERKAHWINAN PALING PELIK DI DUNIA

on 26 August 2012

KEK PERKAHWINAN PALING PELIK DI DUNIA - Para pembaca semua mungkin sudah biasa dengan kek perkahwinan yang bertingkat-tingkat dan penuh dengan pelbagai simbolik mengenai sesebuah perkahwinan. Tetapi, gambar yang kami akan paparkan di bawah ini sangat pelik dan rasanya seperti tiada kena mengena dengan perkahwinan. Mari terjah...

 
 
 
 
 
 
 
 

SUMBER
Ranking: 5

{ 6 ong gedek gedek... read them below or add one }

dEdEQ dE wIshEs said...

PEEERGH .. GANAS TOL KEK .. SERAM PUN ADE .. HAHA


26 August 2012 at 23:45
KA! said...

HAHAHA SENGAL BETUL KEK NI.. TAK SANGGUP NAK MAKAN
http://www.klik-aje.com/


27 August 2012 at 00:02
yusuflaili(Goku) said...

memang pelik lah imagenasi diorang ni..macam2.


27 August 2012 at 08:59
Mira Adzlia said...

eii..cm geli plak..huhu


27 August 2012 at 09:18
aswadz said...

ada org nak mkn ke kek mcm tuh?


27 August 2012 at 10:34
zaxx said...

wa cake lover,tp bila tgk kek cmtu..erk.. mcm out of my list je,,hehehe kreatif tp menyeramkan.haha


27 August 2012 at 19:03
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved