Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Angakara Kekasih Panas Baran, Gadis Ini Koma Dibakar

on 15 August 2012


Mama tolong kak ngah. Kak ngah sakit. Kak ngah kena bakar,” begitulah rintihan seorang gadis berusia 16 tahun ketika menghubungi ibu angkatnya selepas dipercayai dibakar teman lelakinya di kawasan semak berdekatan Seksyen 1, Wangsa Maju, awal pagi kelmarin.

Dalam kejadian jam 3.15 pagi itu, mangsa yang keluar bersama teman lelakinya berusia 19 tahun itu disimbah petrol sebelum dibakar menyebabkan terbakar lebih 25 peratus dari muka hingga ke pusatnya dan dilaporkan kritikal.

Bapa mangsa, Mat Zaki Mat Hussin, 45, berkata, anaknya, Nurul Firzanah yang masih bersekolah dalam tingkatan empat itu pergi ke rumah ibu angkatnya dan selepas tiba di sana, dengan kebenaran ibu angkatnya itu dia keluar untuk berjumpa teman lelakinya dipercayai untuk bersahur.

Menurut Mat Zaki, mereka yang sudah mengenali teman lelaki mangsa dan keluarganya tidak berasa syak untuk membenarkan mereka keluar bersama.

Bagaimanapun, katanya, jam 3 pagi, dia menerima panggilan daripada nombor yang tidak dikenali memberitahu Nurul Firzanah dibakar berdekatan Flat Wangsa Sari di kawasan terbabit.
Ranking: 5

{ 3 ong gedek gedek... read them below or add one }

yusuflaili(Goku) said...

apalah punya panas baran balak awek ni...tak boleh dibuat lagi orang macam ni silap2 dipanggangnya nanti.


15 August 2012 at 15:01
Sue Echan said...

kejamnya bf dia...


15 August 2012 at 15:10
Remy hazza said...

ada terbaca di fb... kekasih budak perempuan nie dicari...siap gambar lagi...semoga keadilan dpt ditgkkan....


15 August 2012 at 16:08
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved