Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gambar Perkahwinan Pertama Suami Irma Hasmie, Redza Syah Tersebar!

on 11 July 2012

Baru saja kami hendak menarik lafaz lega mengenai pengakuan ibu Irma Hasmie terhadap menantunya, Redza Syah yang dikatakan berstatus duda, tiba-tiba datang pula informasi terkini mengenai isu tersebut.


Menerusi informasi yang dipetik dari sebuah blog butik pengantin, Redza yang segak orangnya pernah melangsungkan majlis persandingan bersama wanita yang bernama Farah Diana di sebuah rumah di Lembah Jaya Selatan, Ampang.

Selain informasi tersebut, terkandung juga gambar persiapan persandingan bersertakan gambar pelamin. Cuba tengok gambar di atas.

Bukan berniat untuk mengeruhkan keadaan, kami hanya mahu mencari jawapan benar mengenai isu status Irma yang dipersoalkan ramai pihak. Jadi, kami berharap sangat kepada Irma Hasmie agar dapat tampil ke hadapan untuk menjelaskan mengenai cerita yang mengheret dia bersama suaminya sebaik saja dia pulang dari berbulan madu di Australia.

Sebagai insan biasa, kami doakan Irma Hasmie bahagia dengan Redza dan anggaplah ini sebagai resam kehidupan sebagai seorang yang dikenali. ikuti beberapa keping gambar perkahwinan pertama Redza Syah.

 
 
 
 
 
 

SUMBER
Ranking: 5

{ 9 ong gedek gedek... read them below or add one }

Cik tikah said...

benda lepas kan.. biarlah..


11 July 2012 at 23:20
hazanis said...

benda da lepas..usah dikenang..:)


11 July 2012 at 23:55
aiNa yaZiD said...

haih...dlu b4 dia n irma kawen x tersebar pulak gambar2 cenggini.. dunia2... ape pun benda da lepas.^^, semoga irma dan suami bahagia until jannah.


12 July 2012 at 00:08
Remy hazza said...

dah panjang tu jer jodoh dia...... redha ajela.....
yg penting kita doakan kebahagiaan irma dan suami.....


12 July 2012 at 00:20
aswadz said...

dah mmg duda, of coz la ada gmbr perkahwinan dia yg sblm nyer. tu pun nak kecoh? dunia dunia... owh silap. melayu melayu...


12 July 2012 at 09:17
Anonymous said...

Xperlu di perbesar kan benda kecik mcm
Ni Biarlah nak rahsia, kehidupan peribadi dia.. Jodoh pertemuan d tgn Allah..
Xperlu nak
Korek2 n jaga tepi kain org.. Dia dah pon khidupan br.. Past is past.. Lg 1 awak ni mintak permission ke nak upload pic ni.. Ade copy right semua picture2 ni..


13 July 2012 at 19:43
Anonymous said...

xperlu la nk korek2 kisah silam org.. stiap orang punya kisah silam tersendiri. diri sdri pun blum tentu sempurna. mgkin org 2 pun dah berubah, siapa kita nk menilai org... lebih baik jaga diri sdri jgn nk sibuk2 bongkarkan aib org... nt Allah akn buka aib sdri...


13 July 2012 at 21:39
Anonymous said...

Yelah...x perlu membuka aib org lain. Setiap manusia mempunyai sejarah hidup masing2. Yg lepas biarkan berlalu. Irma n suami x perlu membuka rahsia lalu mereka kpd umum kerana yg pasti perkahwinan mereka diketahui oleh semua serta direstui oleh keluarga kedua blh pihak. Lainlah klu mereka kahwin di negara luar...kenapa org nak sibuk2 minta mereka beri penjelasan selepas pulang dari Australia. Betul2 x faham. Walau apapun diharap irma n redza tabah menghadapi apa jua dugaan yg mendatang.


16 July 2012 at 14:43
Anonymous said...

Apa yang nak bangkit cerita lama. Depa ni ta boleh tengok orang bahagia.Semoga Irma dan suami kekal hingga akhir hayat. You are meant to be together.


23 July 2012 at 05:56
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved