Lebih Gosip Bersama katakcomel.my

Gadis 14 Tahun Jual Tubuh Demi Gajet

on 18 July 2012


Kegilaan terhadap pelbagai gajet dan alat telekomunikasi canggih menyebabkan seorang gadis berusia 14 tahun menjual tubuh termasuk meniduri lelaki berusia 60-an bagi mendapatkan wang untuk membeli barangan kegemaran mereka itu.

Perlakuan pelajar tingkatan dua dari Ulu Tiram, dekat sini, itu terbongkar apabila keluarganya menyedari dia memiliki barangan berjenama serta gajet terbaru yang setiap satu daripadanya berharga ribuan ringgit.

Gadis terbabit pada awalnya mendakwa gajet berkenaan kepunyaan rakan sekolah namun keluarga yang curiga membawanya mendapatkan kaunseling di Pejabat MCA Johor Jaya sebelum dia mengakui menjual tubuh kerana mahu memiliki barangan berkenaan.

Ketika berkongsi pengalamannya, gadis mahu dikenali sebagai Sarah berkata, dia terbabit kegiatan tidak bermoral itu sejak awal tahun ini.

“Setiap kali menjual tubuh, saya memperoleh RM200 hingga RM300. Jumlah itu lumayan dan membolehkan saya membeli pelbagai gajet terbaru seperti komputer tablet termasuk iPad dan telefon pintar, BlackBerry selain beg tangan berjenama terkenal.
Ranking: 5

{ 3 ong gedek gedek... read them below or add one }

che mid said...

Salam... begitulah dunia hari ni... dah tiada apa yang ditakuti lagi..

p/s - singgah 'umah' che mid.. ada cite panas


18 July 2012 at 11:57
Remy hazza said...

demi utk kepuasan diri... maruah tolak ketepi..... nauzubillah!


18 July 2012 at 12:11
Cik Sweet Pea said...

erm..arap....menda ni dijadikan peringatan buat kite semua


18 July 2012 at 15:27
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
© katak comel All Rights Reserved